11 entry daha
  • cin olmadan adam çarpanların yandaşlarını haklı çıkarmaya çalıştığı katliam.

    "görgü tanıkları esed yaptı diyor" diyerek bbc linki verince, kimsenin okumayacağına güveniliyor olsa da haberde "muhalifler uçaklar bombaladı diyor" ifadesi var. ancak haberlerde açıkça belirtildiği üzere "okul ordu kontrolündeki bölgedeydi". bbc bile haberdeki ana kurgusu suriye iddialarının gerçek olduğu yönünde nitekim bu iddialar başa dizilmiş, haberin devamında muhaliflerin iddialarının hemen altına da onları çelecek ifadeler konulmuş.

    dahası da var muhaliflerin videosunda okuldaki patlamalar görünüyor ve çeken kişi allahuekber diye böğürüyor. ancak ortada uçak izi yok. uçağın sesi bile yok.

    "demek ki suriye ordusu sessiz çalışan bir jet bulmuş, onunla kendi kontrolü altındaki okula "hava saldırısı" düzenliyor" şakirtlerin zekası bu kadar dezenformasyon üretebilmiş.

    dahası da var bitmedi, muhaliflerin videosunun 47'inci saniyesinde duvarlarda suriye bayrağı görünüyor. "devrimin kalesi" dedikleri halep üniversitesi'nde olayın hemen ardından çekilen fotoğraflarda beşar esad resimleri ve bayraklar var.

    bence hiç kasmayın böyle kafanızın basmadığı işlere, her zaman ki gibi "şebbiha üssüydü vurduk" deyin olsun bitsin, ne de olsa sizin huyunuz bu.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap