• kendilerini tanımadığım için kişilik ve karakterleri hakkında herhangi bir yorumum olamaz ama tip olarak birbirlerine fecii benzemeye başladılar be birader. a şehrinden hareket eden otobüs ile b şehrinden hareket eden otobüs problemi misali son sürat birbirlerine doğru koşuyor herifler. gidin istediğiniz büyüğünüze sorun, uzun süre beraber teşrik-i mesai halinde olan insanlarla ilgili size anlatacağı buna benzer muhakkak birkaç anısı olacaktır(ki bunun geneli uzun süre evli kalmış çiftlerle ilgili olacaktır). anı olur da murat kardeşin geride kalır mı:

    erdek'teki yazlıkta astsubay emeklisi besim bey ile öğretmen emeklisi nimet hanım çifti vardı ve yalanım varsa şerefsizim aynı berbere giderlerdi. aynı gözlüğü takmalarını, evde aynı yeleği çorabı terliği giymelerini falan geçtim bak. aynı berber diyorum kardeşim; nimet abla'da del pierro favorisi vardı lan. nimet hanımın sakat veya cezalı olduğu haftalarda besim bey'i konkene götürdüklerini bilirim. aynı şekilde nimet hanım da besim bey'e gıcık olduğu zamanlarda onun kisvesi altında kahveye gider ve ibneliğine taş çalarken yakalanırdı. olm gençlik fotoğraflarına bakıyorum, birbirleri ile alakaları yok lan. otuz yıldır her yere beraber gitmekten, günün tuvalet hariç(kaldı ki buldumcuk besim orada da yalnız bırakmıyordur karıyı) 23,5 saatini beraber geçirmekten aynılaşmışlar resmen.

    yine askerde bi protokol astsubayı hakkı başçavuş vardı, görev gereği sürekli dışarıdan alışveriş yapıldığı için emrindeki askerin hem posta, hem şöför, hem de uyanık birisi olması gerektiği için genelde kısa dönemlerden seçerlerdi. bak bu manyak adama hizmet eden üç tane asker gördüm; üçü de birer mınnak hakkı olarak evlerine döndüler. hatta ikisini ailesinin 'bu bizim oğlumuz değil' diye geri yolladıklarını bilirim. hakkı başçavuş antakya fellahı ama nice bursalı trakyalı sarı çipil göçmen çocuklarını arap taşağı gibi sivile yolladı, biz biliriz.

    bak abi yıllar evvelki kanzuk bu:

    http://www.google.com.tr/…d=1t:429,r:45,s:100,i:139

    bak bu da yıllar evvelki ssg:

    http://www.itusozluk.com/…er/sedat kapano�lu/411550

    bakın bu da meşhur dürüm fotoğrafı:

    http://galeri2.uludagsozluk.com/…/kanzuk_302793.jpg

    arkadaş heriflerin saçı bile aynı şekilde dökülüyor. saç dökülme oyuklarını ölç, aynı çıkmazsa ben de hiçbir şey bilmiyorum. lokmayı aynı şekilde senkronize bir biçimde çevirmelerine ve yanaklarını aynı oranda şişirmelerine hiç girmiyorum bile.

    yalnız şu detaylara dikkat etmek lazım; ssg esmerliğini kanzuk'dan alırken, kanzuk'un göz yapısı aynı ssg'ye çekmiş. ssg'nin uzun saçlıyken daha köşeli olan kafa yapısı, kanzuk ile ortak olduktan sonra daha eliptik bir hal almış vaziyette. kanzuk'un gözleri şu an kahverenginden elaya dönüşmek üzereyken, sözlüğü kurduğu esnada 'gökgöz' diye tabir edilen ssg'nin amerika dönüşü fotoğraflarına dikkat ederseniz, onun da göz rengi git gide elaya evrilmektedir.

    bu hesaplamalara göre kanzuk'un on kilo verip ssg'nin on kilo alması, ssg'nin bir ton koyulaşıp kanzuk'un bir ton açılması ve ikisinin de birer baykal kent gıdısına sahip olması sonucunda bir elmanın iki yarısı olmaları için hiçbir engel kalmayacak ve biz bu tarihi 2017 nin haziran ayı olarak saptadık.

    arkadaşlar kalın lastikli siyah slip boxer giyiyorum ve kısa parliament içiyorum. e bunun karşılığında kardeşiniz de eşek değil tabi; ben de size istediğiniz ebatlarda boncuktan kuş yapacam. kırmızı-beyaz renklerde ve likralı kumaştan...
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap