9 entry daha
  • ya aga, aklıma benim çocukluğum geldi izleyince. annenin çocuğa söylediği şarkıyı kes amına koyim. benimkisi bana yüksek yüksek tepelere'yi söylerdi de ağlardım. kına gecesi sanki avradını sikiym. ha, biz duygusallığımızı, mahremimizi, efendime söyliyeyim ince ruhluluğumuzu böyle fesybuklarda reklam etmezdik sevgili okur, içimizde yaşardık. üzülerek görüyorum ki, delikanlılık aynalı tahir'le birlikte ölmüş.

    bu arada uzun süre yüksek yüksek tepelere'yi annemin uydurduğu bir şarkı sandım, fakat everything changed when the fire nation attacked. 4. sınıftaydım. müzik dersinde söz alıp şarkı söylenirdi o zamanlar, kooperatif kolu'na girip kantine ortak olurdun. esra tahtaya çıkıp yüksek yüksek tepeler'i söylediyidi de hayatı sorguladıydım. o müzik derslerinin böyle adeta bir sıra gecesi tadında geçmesi yüzünden hala tamir edemediğim yaralar var ruhumda. bu anlamda ortaokulda, 7. sınıfta, yengesiyle evlenen adamlar olduğunu öğreten türkü ölmem mi'yi sınıfta söylemekte beis görmeyen salih'e ve 5. sınıfta kalabalıklar içindeki yalnızlık temasıyla yalnızım'ı söyleyen hakan'a selam olsun. hayatımı sikti şerefsizler, genç yaşımda elem keder sahibi oldum.

    ha bak, kaç yaşıma geldim, en doğru yatırımım ilkokulda bir dönem kooperatif kolu'nu seçmek oldu. koldan ayrılmasam küçük küçük büyürdüm. belki helal seks shop'u ben açardım. ondan sonra ben niye sürünüyorum, ben neden hep sörvayvır şartlarında yaşıyorum oluyo amına koyim. e müstehak.

    düzeltme: bu entari kısaydı lan. aklıma geldikçe ekleye ekleye yine dev bir eser, adeta bir külliyat oluşturdum. arada gelip gidip ekleme yapmaya devam edicem. şimdi hava durumu.

    bu suyun esansı eksik ağam.

    saat epey geç eklentisi: sevgili okur bugün bir mini etekli kızın arkasında yürüdüm, kadın olmanın çok zor olduğuna karar verdim. karşıdan gelen istisnasız her adam kesti kızı. mevzuya uyanınca ben de kızı kesen adamlara bakmaya başladım. derken iyiden iyiye gaza gelerek önümdeki kızın kız kardeşim olduğuna karar verdim, abisi gibi korumacı baktım elemanlara ama millette ne gam! hiç abisi mi var kızın arkasında, babası mı var takan yok. adamı zorla katil yaparlar lan. hayret bi şey.

    mesai'de canım sıkıldı eklentisi: entaride adeta bir tivitır, adeta bir feysbuk tadı yakaladım.

    -yağmurdan sonraki toprak kokusu süper.

    tivitırda bi sike derman olmadı, bakarsın burda olur. ayrıca 800 tane transfer işlendi, bug'lar düzeltildi.

    bambaşka bir eklenti: ağşam olsa da yatsak.

    celibiym güncellemesi: aranızdan bu entariyi güncellemeye devam et diyenler var, şimdi isim verip rencide etmek istemiyorum ama su istesem getirmezler. kınıyorum.

    dışarı gittim geldim notları: oğlum caddeye bakıyordum işsiz gibi, bir tane araba geçti sağ şeritten. adam kamerayla camdan sarkmış, klip mi çekiyolardı ne yapıyolardı bilmiyorum. belki beni de çeker vesileyle hısmıma akrabama mesaj gönderirim diye yola atladım, ölüyordum amına koyim. içinizdeki trafik canavarını durdurun lan, o beni durdurmadan.

    bu saatte eve mi gelinir eklemesi: bu vesileyle, tüm hristiyan aleminin mübarek halovin bayramını da kutluyorum. bayramlar, birlik ve beraberliği, kardeşliği, uyumu ve harmoniyi hatırladığımız günlerdir sevgili hristiyan alemi. garibanları sevindirelim, büyüklerimizin gönüllerini alalım. allah bi dahaki halovine de kavuşmayı nasip etsin inşallah. amen.

    sabah-ı şerifleriniz hayrolsun şeysi: dün arabada oturuyordum, biri cama vurdu. döndüm baktım çocuğun biri vampir kıyafeti giymiş. dişlerini filan gösteriyo. aklım çıktı. zor aldılar elimden amın feryadını.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap