• bülent arınç'ın bugünkü basın toplantısında bahsettiği yapıdır. akp'nin iktidar olduğu 11 yılda; vesayetlerin müdahalelerin ortadan kalktığı sivil asker ilişkilerinin yeniden kurulduğu, türkiye’den anti demokratik uygulamaların sona erdiği bir dönem yaşandığını anlatmış bülent başkan.

    işte biz bugünlerde ilmik ilmik örülen bu yapının aslında nasıl da üstünkörü örüldüğünü, herhangi bir kurala, kanuna uyulmadan örülen bu yapının ilk fiskede nasıl da sökülüp yok olduğunu görüyoruz. sana kazak ör diye verilen yumaklardan sen kendine eldiven, çorap, bere, yelek çıkarmaya çalışırsan neler olabileceğini görüyoruz. ulan bu iplerden kazak da çıkar artanıyla da kendime bir şeyler örerim demenin nelere mal olabileceğini izliyoruz. milletin parasıyla alınan iplerden kendine bir şeyler örmeye çalışmanın ne kadar acınası, zavallı, kalleşçe bir şey olduğunu görüyoruz.

    akp 11 yılda ilmik ilmik bir şeyler ördü bunun hepimiz farkındaydık. akp bunu hep bize "sizin için örüyorum" diye itekledi, ama bugün gelinen noktada görüyoruz ki akp hep kendine örmeye çalışmış. ee bülent başkan ne derler bilirsin "el şişiyle örgüye girişen kendi başına çorap örermiş", şimdi sök bakalım sökebiliyorsan 11 yıllık örgüyü.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap