37 entry daha
  • sam esmail'in yazdığı yönettiği filmdir efenim. (ayrıca kendisi emmy rossum'un sevgilisiymiş bu dedikodu da burda dursunlawkeşl ) ilk filmi desek doğru olur herhalde bundan önce kısa film yönetmişliği varmış ama uzun metrajlı ilk filmi, ayrıca senaryosunu yazdığı da ilk film. bir yerlerden esinlendiyse bilemicem ama, ben bu tarz romantik film izlememiştim. oldukça orjinal buldum. bu kadar sevdiğim bir filmin yönetmen için ilk olması da beni daha da çok etkiledi. uzun zaman sonra izlediğim en güzel romantik filmdi kesinlikle. dolu dolu bir filmdi. kurgusu ayrı, replikleri ayrı güzeldi. bu film, bu kurguyla aktarılmamış olsa bile sadece replikleri sayesinde bile seveceğim film, kurgusu sayesinde gözümde inanılmaz şekilde değerini arttırdı. hele de günümüzdeki romantik filmlere bakıldığında aynı şeylerden ölecekleri duruma gelmişken, bu filmin yeri baya ayrı tutulmalı. gömenlere küfür ede ede bakarım onu da söyliyim.

    emmy rossum, çok güzel film tercihleri yapıyor, umarım bu şekilde devam eder. kendisinin oyunculuğunu çok beğeniyorum, oynasın izliyeyim, bakim tekrar tekrar izliyeyim. fazlasıyla bir sempatikliği var, bu kadını sevmemek mümkün değil kanımca.

    justin long, bu adam ne izlesem var. her zaman karşıma çıkar ama hiç bir zaman o kadar da ilgimi çekememişti. comette ciddi anlamda oyunculuğunu beğendim. hele de son sahne de kendisi beni ağlattı. çok güzel bir tercih olmuş bu film için.

    spoiler vermeden filmin sonu için bir iki bir şey diyeyim, bazılarına "yaa bu ne" dedirtecek olabilir. ama ben sonuna bayıldım, başka türlü bitseydi bu kadar da etkilenmezdim. tam da olması gerektiği gibi bir son oldu. böyle benim gözleri doldurdu bıraktı beni film saolsun...
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap