3 entry daha
  • hayvan gibi taradıkları ve uzun sürdüğü şeklinde olduğunu duyduğum olay. noel baba kıyafetleriyle girmişler, arapça konuşmuşlar, kendilerini kilitlemişler filan, rezilliğe bak amk, muhtemelen üstlerini değiştirip kaçtılar, bütün memleket vasıfsız adam kaynıyor. içeride mahsur kalanlar varken müdahale hazırlığı filan resmen zaman kazandırılmış.

    50-60 ambulans gelmiş bir o kadar polis aracı, vali, jandarma general vs geliyor ama birkaç yaralıdan söz ediliyor, haberlerin doğru olacağını düşünmüyorum. 800 kişilik mekan..

    not; teröriste "gelin gelin alayınız gelin" diyen insanlar; dün teröristi muhatap aldınız masaya oturdunuz, şimdi de mahalle kavgası gibi lafla mücadele etmeye çalışarak muhatap alıyorsunuz. gidin artık, vasıfsızlığın profilsizliğin dibine vurdunuz, sıfır terörle iktidara geldiniz, beceremiyorsunuz, lütfen gidin, vicdanınız varsa gidin..

    edit 2; bu eylem müslümanlıkta yılbaşının kutlanmayacağını söyleyen bir örgüte ait, eğer ışid ise türk askeri yakılırken yapılan tehditleri doğruladığı gibi, ilk defa doğrudan türkleri hedef almış ışid katliamı olacak. başkanlık tartışmaktan kabak gibi bağıra bağıra gelen terör eylemlerini ve çığ gibi büyüyen tehlikeyi göremeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. eğer terörist grup ışid değilse durum daha vahim, çünkü ışid değilse de ışid diye servis edilir muhtemelen.
1874 entry daha
hesabın var mı? giriş yap