• boyle bir hizmet pek mantik ihtiva etmese de, en azindan hayal edilince eglenceli gibi duruyor. zaten onemli olan da bu degil mi?

    sozluk mu$teri hizmetleri, daha cok moderator marifetiyle yerine getirilecek bir hizmetmi$ gibi gorunse de, farkli bir i$leyi$ arz eden bir birim olabilir herhalde. moderatorler, mu$teri temsilcilerini* koordine eden takim liderleri gibi cali$irlardi mesela. dani$ilmak istenen konular hakkinda mu$terileri konunun uzmani olan ve ru$tunu ispat eden yazarlara yönlendirebilirler.

    -futbol konulu entryler icin 4 numarayi tu$layin:

    - alo ben arvo nasil yardimci olabilirim?
    -23 mayis 1967 yilinda yapilan ruanda- burkina faso maciyla ilgili entry hakkinda goru$ecektim.
    -isabet buyurmu$sunuz. acayim isterseniz bu kapagi pek aralanmami$ konuyu. futbol tarihinin en unutulmaz maclarindan biridir bu. 23 mayis'in o cehennem sicaginda, ruanda'da oynanan bu dostluk macindan sonra, burkina faso'nun 3 numarali sol beki lucias puco hereira, yorede hala ya$anmakta olan salgindan etkilenmi$ ve kisa bir sure sonra telef olmu$tur. yolculuktan ho$lanmayan hereira'nin son anda ikna edilerek ruanda'ya goturulmesi de olayin daha dramatik bir hal almasina yol aciyor tabi. bu haliyle soz konusu mac, bu satirlarin yazarinin asla unutamayacagi maclardan biridir $uphesiz. isterseniz bir diger unutulmaz kar$ila$ma icin, 22 eylul 1985 inter avellino macina yonlendireyim sizi.

    -sik sik dolmu$a biniyor, bundan da sikinti duyuyorsaniz ve bu yolculuklari eglenceli hale getirmenin puf noktalarini ogrenmek istiyorsaniz 5 numarayi tu$layin:

    -alooooo, ben thug love buyuuuurr! (hip hop makaminda)...
    -$eyyy, thug love, ben sizin hayraninizim da... bakirkoy dolmu$larina genel olarak saat kacta biniyorsunuz?
    - **wuhhooorrmmmmmm**

    son bir ornek daha verelim...

    -ben frackman reloaded. buyur gozummm, kocerom!
    - heyoooo, gerçekten mi?? 4 metre dev perdede the wall izlemek istiyorummmmmmmmm.
    -istiyo musunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn??!!!
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap