50 entry daha
  • türk futbolunun kickboxer'i, son 15-20 senenin süper ligde evliya celebisi renkli televizyon ki$isi.

    1990 öncesi pek adı okunmazken 1991'de bursaspor'un ba$ına geli$i ve oynattıgı futbolla dikkati cekmi$, gecmi$i ara$tırıldıgında kemal sunal'la beraber gurbetci $aban'da rol aldıgı görülmü$. o ısrarla ben o sıra köln spor akademisinde spor üstüne egitim alıyodum demesine ragmen pek inandırıcı bulunmamı$tır.
    akıllarda kalan ilk taklasını istanbulda 85. dakikada 2-1 öne gecip 90. dakikada 4-2 kaybettikleri galatasaray macında atmı$tır. daha sonra 1993 senesinde ananın kompelası, at kafa kubilay, hakan $ükür'ün halay arkada$ı mehmet gönülaçar, korsan malı romario marcello, türkücü mustafa ugur gibi isimleri kadrosunda bulunduran ligin en renkli takımı gaziantepspor'a gelmi$ ve iyice parlamı$tır. kendisinin ilk kickbox deneyimi 1996'da sarıyer'in ba$ındayken oyundan atılan gariban todorov'a giri$mesi olmu$tur. yılmaz hoca todorov'u stad dı$ına kadar kovalamı$ mactan sonra ''futbolda olur böyle $eyler'' diyerek gönüllerde yıldız olmu$tu. bu tokat olayından sonra trabzonspor yönetimi tarafından icimizdeki ate$i olsa olsa bu laz cocugu yakar diyerek trabzonspor'a transfer edildi. 2 sene sonra trabzon dogumlu olmadıgı anla$ılınca takımdan uzakla$tırıldı. bu seneden sonra yılmaz hocanın öpmedigi kulup bayragı girmedigi kulup tesisi kalmadı. kendisinin 1 sezon icinde aynı takıma iki defa transfer olmak gibi ilginc özellikleri vardır.

    son olarak samet aybaba'nın qumar'ı dövüp agır siklet teknik direktör kemerini elinden almasına icerlendiginden dolayı ilk fırsatta bu sefer ankaragücü'nü ba$ındayken 2 oyuncuya aynı anda dalmı$ ve tekrar kemeri eline gecirmi$tir.
2501 entry daha
hesabın var mı? giriş yap