12 entry daha
  • sevgili pervez mu$erref,

    ben bagi$ yapacak kadar yuce gonullu fakat fakirligimi ve bu bagi$i ne kadar zorluklarla verdigimi yuzunuze vurup sizi goz gore gore mahcup edecek kadar da yuzsuzum. hani bir hastaya kolonya gotururken "paramiz yoktu copte buldugumuz bo$ $i$eleri satip bunu aldik bilesin istedik ama helal merak etme" deriz ya. bu derece turk kulturuyle harmanlanmi$iz. bu kadar asil gonulluyuz. kucucuk cocukken copten ekmek yemekten utanmaz bunu ya$am tarzi benimser, gururumuz incinmeden bunu rahat rahat cumle aleme mektupla yazariz ya.

    egitimsiz cocuk imajinin harfleri ko$eli yazarak verildigini zannedecek kadar saf, ilkokul'da kaligrafi ogretilmedigini bilmeyecek kadar gerizekaliyim. hayatimda hic yazi yazmayi beceremeyen cocuk gormedigim icin "ilkokul terk cocuk el yazisi" taklidini kendi embesil zekamla ancak bu kadar yapabildim.

    bunun icin bana acimanizi ve o 1 milyonu harcarken yureginizin delicesine yanmasini istiyorum. psikopat bir cocugum ben. muslumanligi da turkleri de bu tur rezil bir beceriksizlikle alcaltarak iyi bir i$ yaptim.

    bari$ ve sevgiyle,

    sezercik

    not: pakistan'a mektup ucreti ptt'nin $u anki tarifesine gore 0.80 ytl. yani cebimde 20 kuru$ kaldi. allah belanizi versin.

    http://www.ptt.gov.tr/tr/tarife/1.htm

    not2: benim bildigim turkiye'de firinlarda ekmegi 0.20ytl'ye bulmak mumkun (benim turkiye'deki evimin dibindeki firinda 0.30 ytl idi). yani 2 milyon liraya 10 ekmek alip bir ziyafet cekecektik ama tesaduf copte 10 ekmek buldum onlarla iftar yapicaz artik copten boyle pis pis. neyse helal olsun ama o 1 milyon size.

    http://www.tarim.gov.tr/…i.asp?ay=1&yil=2004&id=291

    not3: web'e copte buldugum bir commodore 64'le baglaniyorum.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap