• izleyiciyi gillian andersonu yeniden beyaz perdede görme şansına eriştirecek film.
    premierini sidney'de yapmışlar 4 eylül'de. meraklısı için: http://www.aapone.com.au/…_id=20110904000341696364#
  • bu akşam capitol spectrum'da zaytung özel gösterimine katıldığım film. son zamanlarda hiç bir filmde bu kadar kahkaha attığımı hatırlamıyorum. keyifli, bir 2 saat geçirmek için son derece isabetli bir film tercihi. şiddetle tavsiye ederim.
  • filmin başındaki "tibet'de eğitim", "çinli vortex ajanını çatıların tepesinde ve daha sonra yatla kovaladığı sahneler" ve "işte bu rowan atkinson!" dedirten daha nice sahnesi ile son zamanlarda seyrettiğim en iyi film... son 2 hafta içinde seyrettiğim "3 musketeers" ve "the thing'den" sonra çok iyi geldi...
  • gidip anıra anıra güldüğüm film. rowan atkinson yine komedinin doruklarında bir seyirlik sunuyor bize, eğlenceli iki saat geçirmek isteyenler için ideal. bir başka rowan atkinson harikası için;

    (bkz: mr. bean)
  • rowan atkinson'ın bugüne kadar çizdiği "saf gerizekalı" tipini modifiye ettiği yeni bir film. yine aptallığını sergileyen atkinson bu filmde normal bir insan kadar zeki görünüyor ve bu da filmin gerçeklik algısını arttırıyor. ben bu yeni johnny english'i pek sevdim.

    --- spoiler ---
    die another day filminde mi7 ajanı olup bond'a ihanet eden rosamund pike'ı görünce hain olmasından korktum ama sadece yiyişmeci çıktı; sevindim.
    --- spoiler ---
  • --spoiler--
    nam-ı değer mr.bean'in daha farklı bir şekilde perdeye yansıtıldığı komedi, aksiyon filmi. bu filmde english çok daha konuşkan. normalde mr.bean pek konuşmazdı. sadece mimikleri konuşurdu. bu filmde hem kendisi hem mimikleri konuşuyor.

    ben en çok toplantı olayında, englishin sandalyesiyle oynayıp, bozmasını ve bir aşağı bir yukarı çıkmasını sevdim. toplantının sonunda yanındaklerin ona onun da yanındakilere aşşağıdan bakışı süperdi. hatta o sahnede yarıldım diyebilirim. çinli çocuk ile filmin başında yapılan kovalamaca sahnesi ve "sosahanna" sahnesi de iyiydi.
    filmde en çok güldüren şey diğerlerin "ne yapıyo bu ak.?" bakışıydı. filmin her anında bu bakışa rastladık.

    çinli suikastçi teyze olayı da fena değildi. sayesinde dingiltere kraliçesi bile dayak yedi.
    --spoiler--

    izle, gül, çöpe at filmlerden. mr.bean'den hoşlanıyorsanız izleyin.
  • --- spoiler ---

    colin'in odasında colin mcrae rally oynaması ayrı bir yarmıştır beni. ben onu bunu bilmem ama rowan atkinson'un filmleri her zaman eğlenceli oluyor o yüzden seviyorum bu adamı ve oynadığı her filmi her ne kadar çoğu kişi bu abinin espiri anlayışını sevmesede. ayrıca (bkz: balls of steel)

    --- spoiler ---
  • her rowan atkinson filminde olduğu gibi izlerken insanın bir yandan sinirden bir yandan gülmekten kalbini sıkıştıran film. ayrıca aşağıdaki muhabbetin döndüğü film:

    --- spoiler ---

    waitress: would you want dessert ?
    simon: yes, you .
    j. e.: bring two spoons ..

    --- spoiler ---
  • kesinlikle çok keyifli. bana göre austin powers serisinin yarattığı epik sahnelere yenilerini eklemiş rowan kardeş. çok leş komedi filmlerini sevmiyorsanız uzak durun ama komedi filmlerini sorgulamadan izleyen birisiyseniz arkadaş ortamında falan iyi gider bence bu film. ayrıca film bitip yazılar akarken kapatmayın filmi, sonrasında başarılı bir sahne daha var.
  • rowan atkinson'un mr. bean'deki karikatüristik tiplemesi yüzünden soğuk baktığım fakat izleyince bu film biraz daha farklı/normal komedi olmuş dediğim film. sırf rosamund pike için bile izlenir zaten.

    --- spoiler ---
    sonundaki dayak sahnesiyle koparmıştır.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap