• okumayi, kirtasiyeyi, kedileri seviyorsaniz takip etmeniz gereken kaliteli bloglardan biri. sahibinin akademisyen olmasinin da etkisiyle kaliteli paylasimlar var. surekli bestseller okuyup onu tanitan sacma bir blog degil anlayacaginiz.
  • acaba neyi okuyor
  • zeka kıvraklığı açısından şu başlığın gece gece acımaksızın yarmaya yettiği blogdur:

    bir kedi hikayesi: ayı
  • sıcacık, dost canlısı ve hepsinden de önemlisi "iyi" bir blog; iyi ile ise burada sadece kaliteyi ya da seviyeyi işaret etmiyorum. sanal bir mekanın nasıl "iyi" olabileceğini gösteren bir blog okuyan kedi. bunun en büyük sebebi de dili sanırım. yazar ile okuyan arasındaki hiyerarşiden iz yok, mesafeli, her şeyi gören, her şeyi bilen bir kimse yok, sadece sizinle sohbet etmek, arkadaş olmak, dertlerinizi ya da sevinçlerinizi paylaşmak isteyen bir adres var. o yüzden de samimi ve cesur bir dil bu. eksikliklerini söylemekten çekinmeyen, sizin "neci" olduğunuzla ilgilenmeyen, konuşarak, paylaşarak, gülerek çoğalan bir dil.

    her şeyi de bu kadar soyut değil tabii, hayata dair ufak tefek tavsiyeler var, istemsizce gülümseten detaylar var, arada bir sürpriz çekilişler ve güzel hediyeler var. yazıların konuları ise kitaplardan filmlere, kedilerden defterlere, şarkılardan "ayı"lara kadar değişebiliyor.

    ne kadar çok yağmur yağıyor diye sızlanmayan, yağan yağmurun geçmesini bekleyerek sıkılmayı reddeden, aksine hayatın yağmurlarının belki de hiç bitmeyeceğini fark ettiğinden, tek çözümün o yağmurların altında eğlenerek dans etmek olduğunu bilen ve hayal edenlerin, hayal edebilen birinin yeri okuyan kedi. umarım hak ettiği ilgiyi görür ve hep böyle samimi, içten ve cesur kalır.
  • çok güzel paylaşımlar yapan tatlı bir insanın blogu.
    6 yıldır bloguna bir şeyler yazmıyor. 6 yıldır da bekliyorum bir şeyler yazsın diye. umarım sağlığı ve sıhhati yerindedir.
hesabın var mı? giriş yap