• dün gece galatasaray'in yaptigi hadise.. biz mac biter bitmez izmir'de sokaklara aktigimiz için goremedik tabi olaylari. geceleyin baktık arkadaslar aslan getirmişler stada.. sampiyonlugun sicakligi ile, macın teri sogumadan hadisenin groteskligine dikkat edemiyor insan.. kocaman aslani, yigit sardan düsündü diyerek stadin içine tüpcü arabasinin arkasina koydugun kafesle getir..

    ben beklerdim ki o an bi iki atraksiyon olsun aslanla.. ne bileyim ates cemberinden gecsin, fenerbahce macinda esir alinan 5 taraftar dövüştürülsün falan.. madem ki modern cagin gladyatör gösterisi bu futbol tam anlami ile ifade edilsin.. ama bakiyoruz ki aslan geliyor, kafesinde duruyor, geri gidiyor.. sirk hayvani falan ama sonucta 30 bin kişinin içine ben çıksam ürkerim (ki sirk hayvani degilim.. gerçi parasi güzelse olabilirim) zira cafe latte özel mesajla belirtti ki bu hayvanlar ürktüklerinde kükrerlermiş.. kükredi etti arkadas da.. üzülüyor tabi insan.. böyle dandiklige, böyle grotesklige gerek yoktu.. olmasa daha iyiydi.. madem ki oldu "fenerli yedirilmeliydi".. son cümleyi tamamen gevsekligimle yazdim..

    velhasil hoş degildi.. umarim bir daha boyle bir rezillik yasanmaz.. aslanlar ormanlarda hop hop koşarlar.. kafeslere girip, 30 bin insan kendilerini seyretcek diye ürkütülmezler.. gerci allah korumus, bereket toronto raptors taraftari falan degiliz..

    videosu da şurada: http://www.ligtv.com.tr/videohaber/?r=1&hid=38366

    konuyla şey ama aklima geldi (bkz: aslan kac paraparapum)
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap