3 entry daha
  • sagligimizin cok ama cok onemli bir kismina iliskin olarak "guven" duydugumuz adamlarin/kadinlarin yaptigi staj.

    hastasina porsumus, curumus post menapoz vajinalar olarak atifta bulunan doktorun donup kendine bir sormasi gerek, acaba ben bu meslegi niye sectim diye.

    insanlar size bedenlerini istismar edesiniz diye gelmiyor (evet, burada, stajyer doktor sifatiyla bu tur yorumlar yapmak hastanin bedenini istismar etmektir).
    insanlar size kendilerini begendirmek icin de gelmiyor.

    bu nasil bir zihindir ki, kisinin varolusunun en onemli yapitasi olan "meslegi"nin nesnesine bu gozle bakabiliyor.
    bu nasil bir meslek ahlakidir ki, hastasindan bu sekilde bahsetmek son derece dogal bir seymis gibi detayli tarif verebiliyor insanlar hastalarinin vajinalari hakkinda. hem de vak'a sunmak icin falan degil; bildigin "tassak gecmek icin".

    madem kadin bedeni hakkinda boyle bir algin vardi, neden porno sektorunde bir is ayarlamadin kendine?
    diledigin kadar abuk subuk yorum yapardin iste, hic degilse sana, tip bilginden dolayi ihtiyaci olan kadinlarin bedenlerini rahat birakirdin.

    insan meslegine ve isinin nesnesine saygi duymamissa, kendine saygi duyabilir mi? veya, sirf babasi istedi diye boyle bir bolume girer mi insan?

    kadin bedenini bu sekilde istismar etme hakkini nereden buldugunuzu bilmiyorum ama, annemi de kizimi da sizin gibi doktorlarin eline birakmak zorunda kalmam umarim hicbir zaman.

    turkiye'nin harika gelecegisiniz.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap