• siz hiç ışığı kapat utanıyorum diyen bir erkek gördünüz mü? siz hiç kilolarım belli olmasın diye kıyafet seçimine özen gösteren, siyah giyen, vb. bir erkek gördünüz mü? siz hiç yatak odasının tavanını ayna kaplatmak isteyen bir kadın gördünüz mü? neden hep yatak odasına ayna kaplatma fikri erkeklerden çıkıyor hiç düşündünüz mü? siz hiç "bir evin balkonu büyük olacak" deyip de büyük göğüslerini öven, "fransız balkon hem estetik, hem kullanışlıdır" diyerek küçük göğüslerini öven, "iyi bal gölgede yetişir" deyip de kutusunu öven bir kadın gördünüz mü? "büyük balık büyük taşın altında olur", "iri hıyar gölgede yetişir",”erkeğin göbeklisi”, “keller iyi sevişir”, vb. benzeri laflarla kendi bir nevi eksikliklerini, kusurlarını övenler neden hep erkek hiç düşündünüz mü? neden pireli takviminin zıttı kilolu, şişko, biçimsiz erkek takvimidir hiç düşündünüz mü?

    erkekler vücutlarından utanmıyor arkadaşım. kadının ayva göbeği olsa ışığı kapat lütfen diye yalvarıyor ama 120 kiloluk erkek sevgilisini baştan çıkartacağı düşüncesiyle çırılçıplak direk dansı figürleri sergileyebiliyor. kadın sürekli memelerinden, kalçasından, göbeğinden, belinden, suratından, burnundan şikayet ederken erkeğin tek kaygısı penisi oluyor. göbeği varmış, biçimsizmiş, kıllıymış, vs. hiç umurunda olmuyor. sırtında yün yorgan yapmaya yetecek kadar kıl olan adam sevgilisinin kolundaki kıllardan şikayetçi olabiliyor mesela. ona bunu söyleyince de “kıllı erkek merhametli olur, erkek dediğin kıllı olur” laflarıyla kendini savunuyor. neden kadın bu kadar vücuduna düşkünken, onda kusurlar ararken erkek bu kadar hoyrat?

    sebep kadınların kendisi. sen 120 kiloluk adamı aslanım kaplanım diye seversen, erkek dediğin göbekli olur, kıllı olur diye gaz verirsen, göbek sana yakışıyor, bu burunla karizmatik oluyorsun, sarı diş gözünün rengini açığa çıkarıyor dersen, biscolata erkekleri makyajlı, porno filmlerdeki penisler montaj hilesi diye kendini kandırırsan elde ettiğin sonuç bu oluyor işte. sen 2 kilo fazlam var diye ışıkları söndürtürken, adan 120 kilo haliyle sana striptiz yapıyor, yatak odasına ayna döşetme peşinde koşuyor. senin popon tam yuvarlak değil, brezilyalı poposu gibi değil diye sana laf sokarken tavana taktırdığı aynadan kendi kıllı kıçını izleyip “heyy maşallah” diyor.

    topla biraz kendini, adonis senin de hakkın!
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap