64 entry daha
  • türkçe rap'in en sağlamlarındandır. gerçi bu adamlara ben yıllarca hak ettikleri değeri vermedim. mehh mode xl yeni parça yapmış hmm fena değil diyerek dinledim geçtim ama hep aklımın bir köşesinde kaldı yaptıkları beat ler.

    sene 2003 falandı bunlarla tanıştığımda, lisedeydik ve pesimisttik. sagopacıydık birader. bunlar bi diss attılar sago'ya o zamanlar. ki o zamanlar ortalık öyle bir yerdi ki sagopa ve ceza nın arası yeni bozulmuş, ortalık duman.
    eline mikrofonu alan birbirine diss atıyor aq kimin eli kimin cebinde belli değil. işte sago bu dönemlerde herkesi yerin dibine sokuyor diss leriyle. pessimist ep'ler arka arkaya çıkıyor falan.

    neyse bunlar bir diss attılar sago'ya. resmen saygı duydum ve sago cidden bu diss'in altından kalkamadı. adam çöktü resmen. bunlar pesimist duygulara sadece tek raund veririm dedi ve gerçekten haklı çıktılar. sago bir kaç albüm daha yaptı ve para neredeyse oraya doğru kaymaya başladı fakat bu arkadaşlar serseri serbest stilini hiç bir şekilde bozmadılar. aradan geçen 11-12 yıldan sonra kazanan olduklarını ve o zaman attıkları diss'in ne kadar yerinde ve doğru tespitler içerdiğini ben daha yeni yeni anlamaya başlıyorum işte bunlar böyle adamlar.
    aradan 11-12 yıl geçiyor ve ben fransız klasiklere yöneliyorum, adele çok güzel müzik yapıyor yaa burcu diyorum ve eve gelip gizli gizli mode xl dinliyorum ve benim gibiler de bu adamları hala dinliyorsa, bir şeyleri başarmışlar demektir.

    her neyse mode xl candır. kral benim dedikleri kadar vardır.
357 entry daha
hesabın var mı? giriş yap