• benim asıl merak ettiğim bunu normal bulan erkekle, normal bulmayan erkek konuşmaya başladıklarında kim kimi ikna eder acaba?
    zira ben kadın olarak bu dr, hastane, öğretmen konularında tercih yapan kadını aşağılayan ya da altında art niyet arayan bir adamı dikkate zaten almam, alan ya da almak zorunda kalan hem cinslerime de sabırlar dilerim.

    *o adama acıyacak oğul kişi bence sen kendine acı, ölmüşssün de ağlayanın yok.
  • bu kadınları daha iyi anlamak için hysteria filmini izleyebilirsiniz.
  • toplum baskısını üzerinde hisseden kadındır. genel yargı erkek jinekologların daha iyi olduğu yönündedir; buna kanarak tercihini bu yönde kullanır. ne büyük bir tespitte bulundum, inanamıyorum.
  • yalnız jinekolog olarak değil, her türlü şikayetim için tercih ettiğim cinstir.
    malesef kadınlar kadınlara daha acımasızdır. kadın dr şikayetiniz olan yere dokunduğunda bağırtabilirken ya da bağırtmaya devam ederken, erkek dr hem daha vicdanlı, hem daha naziktir. olabilecek en yumuşak ses tonuna geçip, sakinleştirir hatta.
  • bugüne kadar "alanındaki en başarılı hekimlerden" konumunda ne kadar jinekolog tanıdıysam belki tamamına yakını erkekti. bu bir hekim gözlemi, aynı gözlemi bir hastanın da yapmış olması gayet mümkün.
  • insandır.

    sevgili odunlar size bir sır vereceğim;

    doktorun cinsiyeti olmaz.

    kişi 6 yıl okumuş üzerine uzmanlığını yapmış tusuydu stajıydı derken toplamda en az 10 yılını insan bedeni üzerine okuyarak öğrenerek çalışarak geçirmiş. kadavralarla, hastalarla, kitaplarla, maketlerle vücuttaki her kıkırdağı siniri kemiği tek tek latince adlarıyla ezberlemiş dirsek çürütmüş sonunda parçaları çöküp toplayacak hale gelmiş.

    sence bu insanın bir organa bakarkenki hissiyatıyla
    senin hissiyatın aynı olabilir mi?

    senin o abaza ve boş beynin anatomiyi, fizyolojiyi, jinekolojiyi algılayabilir mi?

    dünyada herkes senin gibi düşünse hala daha 40 yaşında diş ağrıları içinde güneş tanrısına adak adayarak ölüp gidiyorduk lan. çiçek hastalığını ebolayı sarsı tanrıların laneti sanarak kızgın tanrılara bakire kurban ediyorduk mal.

    her kuşu siktiniz bir leylek kaldı dimi.
    bırakın bari doktorlara rahatça gitsin tedavisini bulsun insanlar.

    erkek kadın eşcinsel doktor yoktur.
    kötü niyetli sapık doktor vardır.
    aynı kötü niyetli sapık marangoz, tüpçü, manav, kuaför olduğu gibi.

    amı kutsallaştırmayı bırakın artık rica ediyorum.
  • kadınlar her şeyi yapar ama iş profesyonelleşmeye gelince erkekler tek işte en başarılı olurlar. en iyi aşçı, dişçi, dr, şoför, müdür, ceo hep erkeklerdir.

    evli olsam benim de erkek jinekoloğa göndereceğim kadındır.
  • tercihini desteklediğim kadın.

    kadın jinekologlar hastasıyla hemcins olduğundan ötürü doktor-hasta ilişkisinde gizliliği ihlâl ediyor gibime geliyor. örneğin rutin bir jinekoloji muayene öncesi "evli misin değil misin?" sorusunu bekar ve ilişkiye girmiş olduğunuz şeklinde erkek doktora söylerseniz, doktor yanıt vermeksizin muayeneye başlar. kadınlar ise yanıtınızı üsteleyebilir, zaten söylemeye çekindiğiniz bu bilgiyi gereksizce deşmeye çalışabilir.

    gerçi bu kadın jinekologtan çok kadın olmanın getirdiği bir özellik. her şeyi öğrenmesek olmuyor.*
  • kendi kızıyla, beraber büyüdüğü kuzeni ile cinsel ilişkiye girebilecek kadar hastalıklı bir toplum dışında açıklama yapılması gerekmeyecek olgu.

    "jinekolog" denilen kişi "doktor"dur, bahsi geçen "kadın" ise "hasta" (tabi başlığı açan kadar değil).
hesabın var mı? giriş yap