• çılgın amerikalı
    hanım kızımız istanbul'u biliyor ve aynı zamanda türkiye'nin orta doğu'da olduğunu düşünüyor.
    ayrıca 0:44 saniyedeki afeti devran türkiye'ye gelecekmiş. sınır kapısında beklemeli kendisini.
  • ülkemizi avrupaya doğru eş değer bir şekilde haritada yasladığında yüzölçüm olarak fransa, almanya ya kadar gider bir coğrafi büyüklüğe sahibiz. ve bu büyüklükte bir ülkenin %60 lık kısmı zaten ortadoğu arenasında kalıyor gerçekten de.

    büyük şehirlerde yaşayıp kendini avrupalı gören arkadaşlarımızın istanbuldan hemen çıkıp bilecik de bir kahvede oturan amcalarla bir sohbet etmesini dilerim, o zaman daha real bir yaklaşım olabilir.

    ha bizim dediğimiz ortadoğu ile bahsi geçen ortadoğu aynı coğrafi kelimeye ait olsa da anlam olarak aynı olmuyor malesef.

    öte yandan avrupa, yüzölçüm vs diye olaya girişmemin nedeni burdan çık macaristana git onlar da bizi hala şallı, peçeli,şalvarlı arap zannediyor, amerikaya gitmeye gerek yok bunun için...
  • e haklıdır
  • istanbul boğazı'nın öbür tarafında ikamet ettiği için avrupalı olduğunu sanan türk'ten evladır.

    türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının ekseriyeti ortadoğu toplumlarının pek çok özelliğini taşımaktadır (ten-saç rengi, boy, tavır ve davranışlar, gelenekler, giyim tarzı ve benzeri). bu sebeple bir avrupalıdan ziyade ortadoğu halkı olduğumuzu düşünüyorum. köken olarak orta asya, arap, acem ve daha pek çok milletle de akraba sayılırız (avrupa halkları da var, haritanın sağından kalkıp geldiğimiz için daha az etkili olduklarını düşünüyorum).

    bu sebeplerle 1 yaklaşık sonuç bulmuş bir amerikalıdır.
  • haklıdır, çünkü türkiye orta doğu'dadır. ülkesinin hangi coğrafyada olduğunu bilmeyen mallardan daha akıllıdır.
  • cografya bilgisine sahip olan az sayida amerikalidandir
  • (bkz: murican) (bkz: murikali)

    edit: bunu ameriga basligina linklemis moderasyon halbu ki murican ile kastedilen dunyanin geri kalanindan bi haber amerikali

    ornegin

    muricanlar dunyayi nasil gorur

    murican olmak

    murican way
  • doğrudur . ve bir çok insan var böyle düşünen. amerikalı insanların çoğu boş ya . bunu şöyle açıklayacağım. jimmy kimmel'ı bilirsiniz amerikanın en popüler komedyenlerinden biridir. onun programında street interviews diye bi kısım var . orda amerikadaki (çoğunlukla los angeles ) yoldan geçen insanlara çeşitli sorular soruyorlar. neyse bir program da şey sordular geçen senelerde. la lakers (los angeles ın nba takımı) ın bu seneki playoff performansının ne kadar iyi olduğu ve şampiyon olup olamayacağı soruldu yoldan geçen lakers formalı şahıslara ve aynı zamada çok iyi fan olduğunun iddaa edenlere. bir çoğu takımın müthiş oynadığını hatta bu sezon çok iyi bir atmosferle şampiyon olabileceklerini iddaa etti. halbuki lakers 4 senedir playofflara açık ara kalamıyor :d

    aynı zamanda amerikalılara bir sorun atıyorum internetten tanıstığınız birine "where r u from" diye alıcağınız cevap büyük ihtimal bir state ismi olur . usa lıyım demez . başka ülkeleri de pek takmıyorlar sanırsam . abd de baya mal var ama her şeyde yine en iyiler . onu da bilemedim. zamanında zeki ve kabiliyetli başkanlarına veriyorum bu durumu.
hesabın var mı? giriş yap