• sportif başarı yok. mali başarı yok. yönetimsel başarı yok. etik yok, ahlak yok, centilmenlik ve saygı yok. daha da kötüsü, ileride daha iyi olacağına dair umut da yok. ve bu tablo, türkiye süper ligi liderinden, mahalle arasındaki futbol okullarına kadar hepsi için böyle.

    tüm bunlara karşılık, hakaret var, şiddet var, rantın allahı var. taraftar harcamalarının kişi başına ortalama gelire oranında dünya rekoru var.

    bir lig (maalesef sadece süper lig değil, tamamı) bu kadar kalitesiz, bu kadar pespaye olsun, ve üstüne bileti, forması, sponsorlukları ve yayın bedelleriyle böylesine fahiş bir fiyata satılsın. aklım havsalam almıyor.

    birgün, taraftar veya sempatizan olduğumuz kadar müşteri de olduğumuzu fark ettiğimizde, sağladığımız gelirle yaratılan rezaleti yine biz değiştireceğiz.
  • ısmarlama şampiyonlukla bu işler olmaz. allah için bari futbolu rahat bırakın. tek zevkimiz kalmıştı onu da işkenceye çevirdiniz.
  • ne bekliyoduk aq tüpçü ve arkadaşlarının türk futbolunu premier lig yapmasını mı. iş adamını sokmayacaksın bu sektörlere aq iş bilmez insanların varlığından soğuduk yorulduk sizin yöneticeğiniz futbolun ben ancak mına korum zaten artık ne maç izliyor ne takip ediyorum yiyin birbirinizi kokuşmuşlar federasyonu
  • 2010 - 2011 yili milad olabilecekken kiyameti oldu turk futbolunun. her yil da daha da geriye gidiyor.

    klupler iflasin esiginde, hakemler adil degil, yoneticiler bugunu kurtarma pesinde. korkariz kotu gunler geride kaldi simdi sira daha da kotu gunlerde.
hesabın var mı? giriş yap