• terörist cihatçılar tarafından idlib denen, rakka ile birlikte suriye'nin göt deliği haline gelmiş şehirde yaşanmış olaydır.

    anlaşmaya göre halep'ten gönderilen teroristlere karşılık idlib'deki kuşatma altindaki köylerde yaşayan siviller mubadele edilecekti. fakat teroristlerin tüm tahliye otobüslerini yakması ile mübadele durmuş durumda.

    siyasal islamcıya bu müsamahayı gösteren rusya ve suriye bir nebze olsa anlamıştır bu teroristlerin ne mal olduğunu.

    https://twitter.com/…yr79/status/810476309738618880
  • siyasal islam çoktan zirve noktasından ayrılmış, çöküşe doğru hızla ilerlemektedir, bu gerçeği tüm gazete ve televizyonlara baskı kurup halka masallar anlatarak değiştiremezsin dedirten olay.
  • benim anladığım sivil ve terörist(bizim ılımlı ayrılıkçılarımız öso tabiki) değiş tokuşunda kullanılacak otobüsleri yine bizim çılgın oğlanların yakmasıyla yine olan sivil halka olmuş.ama eğer haber doğru olsa bile bizim ana haberlerde aktarılacağını sanmıyorum.
  • içinde çoluk çocuk varken tarayan yine bu ılımlı muhaliflerdi. bir iş kime yararsa bilin ki arkasında o vardır. bakın ilk iş ne yaptılar? bakalım idlib'te kalan rejim yanlılarına ne yapacaklar?
  • (bkz: siyasal islam)
  • (bkz: #64811447) ben haberlerde konu olmaz diyordum ama "tarafsız" medyamız suriye ordusu yaktı diye yalan haber yapmakta gecikmemiş.başlığı açan arkadaşın verdiği twitter adresinde yanan otobüslerin önünde tekbir çeken özgür suriye ordusu askerlerinin videosu var.
  • ulan toyotaya binmiş ışidlileri bir tek ben mi görüyorum dediğim görüntülerdir! ne şii milisi! ayrıca al halep'ten tahliye edilen masum çocuklar ve kadınlar! bu kadar canlı bombayı alıyoruz ülkemize ya, sonumuz hayrolsun!

    edit: "şii domuzlarını taşımaya gelen herkesi yakacağız" diyorlar videoda, ışidliler sevinç naraları atıyor ama saldırıyı yapanın kimliği belirsiz he mi? sanki esad'a sahip çıkıyoruz, katillere katil demekten korkmuyoruz, hem esad katildir, hem de ışid/el nusra türevleri katildir, bu kadar basit.
  • cihatcilarin yaktigi otobuslerdir. yukarida da yazildigi gibi isi yine esad ve rusyaya atmak istiyorlar.
  • cihadcilar tarafindan gerceklestirilen ve cihadcilarin turkiye'deki sozculugunu yapan havuz medyasi tarafindan "sii milislerce" gerceklestirildigi seklinde yalan habere konu olan eylem.

    buyutmeye gerek yok, suriye'deki ozgurluk savascisi masum isyancilar (halk arasinda kisaca el kaide ve ahrar us sam adlariyla biliniyorlar), kusatma altindaki sii koylerindeki yaralilarin anlasma kapsaminda bosaltilmasini engellemek icin demokratik gosteri haklarini kullaniyorlar. fua ve kefreya'ya girebilseler, diger azinliklara yaptiklari gibi demokratik sekilde insanlarin kafalarini da kesecekler. iste bunlar hep ilimli (!) muhalefet. kahrol zalim esed.
  • en çok kimden destek gördülerse o ülkeye kaçıp o ülkenin otobüslerini yakacaklardır ve muhtemelen o ülkenin lideri gayet uzun biridir.
hesabın var mı? giriş yap