• üst edit 1: johntravoltaatmak isimli suser'in mesajı üzerine yeni gelişmelerin olduğu açıklama

    üst edit 2: olayın görüntüleri çıkmış: https://www.youtube.com/…kjjuezhzi&feature=youtu.be
    bu da twitter linki
    tarkkuus kapansson mesajı üzerine youtube linki eklendi.

    üst edit 3: ilgili flood ve iddialar bana ait değil. bu olayı yaşayan kişileri de tanımıyorum. twitter'da denk gelmem üzerine burada paylaştım.

    edit: dorock xl besiktas, twitter hesabindan aciklama yayinlamis .

    ilgili flood

    az önce twitter'da denk geldiğim olay. gerçekten çok şaşkın ve çok üzgünüm. twitte darp olayına ait fotoğraflar da mevcut...

    "20.02.2019 carsamba gunu besiktas dorock xl’da gerceklesen darp olayi.
    6 arkadas universiteler radyo partisine gittik.
    bu flood boyunca bahsi gecen darp olayinin fotograflari paylasilmistir.
    lutfen devamini okuyup sesimizi duyurmamizda yardimci olun,sizden tek ricamiz bu. bir arkadasimizin parasinin eksik oldugunu dusunup mekandan disari cikip vestiyerdeki esyalarimiza bakmak istedik, geri iceri girmek istedigimizde kapidaki bodyguard magdur arkadasimizdan (e.) bilegindeki giris damgasini gormek istedi,biz yeni ciktik yanitini verince gorevliden “ben sana zaten gicik olmustum” yanitini aldi ve gosterilen bilegini ters cevirerek saci cekilmeye baslandi. diger iki erkek guvenlik gorevlisi olaya dahil olup,kadin gorevliyi cikarip e’yi yere firlatarak vurmaya,tekmelemeye darp etmeye basladilar. magdur edilen arkadasimiz ayaga kalktiginda tekrar sirtina vurulup yerde suruklendi ve bir erkek arkadasimiz gelene kadar darp gormeye devam etti. bu surec icinde e. ile beraber olan ben ve diger kiz arkadasim mudahale etmeye calisirken kendi irademiz disinda siddet kullanilarak etraftaki gorevliler tarafindan iteklenerek uzaklastirilmaya calisildik.tek istegim guvenlik gorevlileri ile konusmak iken merdivenlerden itilerek ben de siddete maruz kaldim. siddeti durdurmaya calisirken ise“sonunuz arkadasiniz gibi olur”diye tehdit edildik. her seye ragmen olaydan 5 dakika sonra olay hakkinda gorevlilerle konusmaya gittigimde,guvenlik gorevlisinden “alin su amciklari gozumunun onunden” cevabini aldim. bu sirada arkadaslarimiz mekanin cikisinda polis ariyorlardi. gece boyunca polise gerekli sikayetlerde bulunduk ve bu isin takibindeydik.
    polisle beraber gerekli islemler baslatildi.
    boyle bir sey asla kabul edilemez. hukuki surecin pesindeyiz,ancak bunun icin medyanin destegine ihtiyacimiz var. kimsenin bahsi gecen mekana gidip bu mide bulandirici muameleyi gormesini istemiyoruz,eminiz ki guvenlik gorevlilerinden bu siddeti goren cok daha fazla insan vardir.
    lutfen sesimizi duyurmamiza yardimci olun."
  • hocam bu mekan sürekli böyle olaylarla gündeme geliyor fakat lobileri güçlü galiba anlamadım. bi iki kere gittim bi daha gitmeyi düşünmüyorum. bayan arkadaşı gördüm geçmişler olsun.
  • bu mekana gitmek bin liraya kerkinme ya da duvara kafa atmayla aynı etkide, tüm hikayelerden çıkan sonuç.
  • ama hala gitmeye devam dimi gençler?
  • herhangi bir metro turizm rezaleti gibidir. göz göre göre, bok muamelesi görüp, sonradan hiç bilmiyormuş gibi ağlamaktır. dış dünyayla bağlantısı olmayan, hala taş devrini yaşayan kabileler bile bu mekanın vukuatlarını duymuşken hala daha gidip de "mağdur" olmak gerçekten çok düşük bir iq'nun eseri olsa gerek, tebrik ederim.
  • kızı fena dövmüşler bu mekana gitmem kimseyi de yollamam daha
  • hala böyle tırt organizasyonlu mekanlara gidiyorsanız aferin size

    "biz yeni ciktik yanitini verince gorevliden “ben sana zaten gicik olmustum” yanitini aldi ve gosterilen bilegini ters cevirerek saci cekilmeye baslandi."

    kısmından sonra da okumadım. bi anda kavga çıktı saçlar çekilmeye başladı he mi? sana gıcık olmuştum dedikten hemen sonra saçına asılmış arkadaşın. üzüldüm
  • ulan max. 50 kiloluk ufacık kız sana ne yapmış/demiş olabilir ki , hayvanoğlu hayvan gibi dövüyorsun.
  • kalitesi düşük, müşteri üzen ve en önemlisi rock barla hiç alakası kalmamış bar. tekno müzik çalıyor. adı teknobar olsun. gitmeyin.
  • boyle sacma sapan yerlere para kazandirmaya devam edin aferim. yil olmus 2019 dorock nedir?? en son 2013’muydu neydi o zaman gitmistim ki yanlis hatirlamiyorsam..

    sanirim yaslandim, duzgun bir yerlerde yemek yiyip, sohbet etmek gibisi mi var allasen..
hesabın var mı? giriş yap