• 87. kez düzenlenecek olan le mans 24 saat yarışı. 15-16 haziran tarihlerinde düzenlenecek olan yarış tsi ile 16:00 ile başlayacak.

    2018-19 dünya dayanıklılık şampiyonası'nın son yarışı olan bu etkinlikte, lmp1 kategorisinde, bir önceki yarışta olduğu gibi üretici firmalardan sadece toyota pistlerde 2 araçla birlikte olacak. lmpgte pro kategorisinde ise 3 farklı üretici takım bulunuyor. bunlardan corvette ve ferrari iki aracıyla pistte olması beklenirken, ford 4 araçla 2 farklı takımla pistte olacak.

    amatör kategoride ise salih yoluçtf sport takımında yarışmaya kaldığı yerden devam edecek. ama bu sefer kendi kategorisinde kazanmak için.

    eski formula 1 pilotlarından katılacak isimler; fernando alonso, kamui kobayashi, bruno senna, andré lotterer, kazuki nakajima, sébastien buemi, vitaly petrov, stoffel vandoorne, sergey sirotkin, paul di resta, will stevens, anthony davidson, pastor maldonado, jean eric vergne, giedo van der garde, jan magnussen, sébastien bourdais, giammaria bruni, giancarlo fisichella ve oliver beretta olarak sıralanıyor.

    aynı zamanda 2010'daki yarıştan bu yana, gte am kategorisinde kessel racing'in 2. aracında rahal frey, michelle gatting ve manuela gostner, kadın pilotlardan oluşan tek takım olma özelliğini taşıyor olacak.
  • ilk saati geride kalan yarış.

    toyota başladığı gibi yarışı önde götürmeye devam ediyor.
hesabın var mı? giriş yap