• rezalettir.

    eskiden saygın olan bir kurumun akp elinde soytarıya dönüşünü ibretle izliyoruz.
  • cidden anlamıyorum mit dediğin casusluk yapacaksa eğer ; ticari bilgi çal, askeri bilgi çal, ekonomik bilgi çal, casusluk yapacağın ülkenin en önemli bilgilerini ele geçir, pkk nın varsa üst düzey yetkilisi o ülkede git onu öldür anlarımda amk un fetosunun taraftarını ne yapacaksın adam burada değil ki. zaten almanya'da elini çarptığın 10 türkten 5 tanesi düşman lan bize.
    bir de yakalanmak ne ya, bunlara eğitimi kim veriyor geri zekalılar mı? ajan yakalanırsa öldürülür benim bildiğim ya da başka ajanla takas edilir bunlar demek ki ajan falan değil bildiğin hödükler.
  • mit'in almanya'daki casusu inek şaban sanırım.
    (bkz: aramızda casuslar olabilir)
  • hep oy kokan haberler.
  • olaylar su sekilde gelisiyor:

    - mit, fetoculeri izliyor videoya aliyor ve almanyadaki adreslerini tespit ediyor.
    - elde edilen bilgiler alman istihbarati ile paylasiliyor.
    - almanlar, elde edilen bilgi/kanitlari inceleyip yorum yapacaklarina mit'i sucluyor nasil almanya'da bizden izinsiz istihbaratcilik yaparsin.
    - almanlar, bilgileri elde edilmis fetoculeri uyarip, mit sizi izliyor turkiyeye giderseniz tehlikeli olabilir diyor.
    - hala daha mit'in bu bilgileri nasil elde ettiklerini arastiriyorlar. supheli imamlar.
  • 2013'ten beri abd tarafından aranan ve başına 3 milyon dolar ödül konan seher demir şen hollanda'da mitingde ortaya çıktı. haber de bu : https://tr.sputniknews.com/…smi-hollanda-istenecek/

    yani kendileri adam olsalar teröristleri yakalayıp kendileri iade ederler ama bunu yapmazsan tabi ki yüzlerce binlerce teröristin peşine biz kendimiz düşeceğiz. sanki türkiye'de hiç alman ajan, ingiliz ajan yok; sanki bu ajanların hiçbir toplumsal olayda parmakları yok veya sanki türkiye'deki hiç kimseyi takip etmiyorlar. öylesine gelip gidiyorlar sanki.

    geçsinler bu yalanları.
  • gerçekten bir istihbarat teşkilatımızın olduğuna inanlara hayret ettiren başlık. muhbir yollamak ve para yedirmek dışında bir faaliyetli yoktur bu alanda. bu alan dışında mesela hava atma, takım elbise seçme, lüks araçlara binme gibi konularda çok başarılılardır.
  • istihbarat örgütlerinin sadece istihbarat topladığını zannedenlerce desteklenen yeni bir beceriksizlik örneği.

    1- istihbarat örgütün başka ülkede bilgi toplar.

    2- toplanan bilgi değerlendirilip bir eylem planı gerçekleştirilir.

    3- eylem planı dahilinde terör örgütü mensubu olarak addedilen kişi yada kişiler, yakalanır yada etkisiz hale getirilir.

    4- eğer başka istihbarat örgütleri haberdar edilecekse, daha bilgi toplama aşamasında haberdar edilir. "haci biz sizin ülkede gizliden bilgi topluyorduk" denilmez.

    bir yanlışımız varsa kusura bakmayın ben istihbarat 101 dersinden geçemedim, aklımda bu kadar kalmış.
  • ulan şu sözlükteki memleket düşmanı orospu çocuğu ortalaması başka hiçbir yerde yakalanamaz. senin memleketine, ülkene kastetmiş hain bir terör örgütü aleyhinde yapılan istihbari çalışmalar hakkında dahi bu derece menfi düşünebilen hainler olabilmek için ananız babanız un çuvalının üzerinde mi çiftleşti? şeklinde bir soru sorularak irdelenebilecek olaydır.
    hdp görünümlü terör destekçisi beledielere aktarılan paralara ilişkin hazırlanan dosyaya karşılık almanya da fetöcülere karşı yapılan istihbari faaliyetlerle ilgili dosya ile karşılık veriyor. izlemeye devam edelim.
hesabın var mı? giriş yap