• bütün aksiyon filmlerine on basan youtube kanali. o trafikte o şartla yapan tüm sağlık çalışanlarına kolay gelsin.ambulans şoförü de hollywood arkadaslara söylesem seni film yıldızı yapacak yetenek sen de var.:)
  • istanbul'un en zorlu lokasyonunda -işini fevkalade yapan- paramedik ekibin, dashcam görüntülerini paylaştığı youtube kanalı.

    dışarıdan/trafikte sadece sirenlerini işittiğimizde farkına vardığımız ambulansların, -zamana karşı yarışarak- trafikte ne şekilde mücadeleler verdiğini, farkındalık yaratarak gösteriyor.

    tüm ambülansların yolu, hep açık olsun.
  • zor iştir ambulans sürücüsü olmak hele ki istanbul gibi bi yerde. bu abimizin videolarına denk geldim ve farkında olmadan 3-5 tanesini devirdim çok iyi bişey yapmış ellerine sağlık. bir zamanlar ambulans şoförü olsam mı lan acaba diye çok iç geçirdiydim yalnız değilmişim bayaa da izlenmiş abinin videoları. kendisiyle tanışıp bir günlüğüne yancılık yapmak isterim.

    izleyin izlettirin efenim

    abone de olun tabi
  • hipnotize edici bir kanalmış yeni gördüm. sürücülerin hepsi yardımsever ama asıl arkaya bir kamera koymaları lazım. asıl yavşaklar arkaya takılanlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=bbyf7b7beik
  • videolarını heyecan ve stresle izlediğim youtube kanalı
  • henüz yeni keşfettiğim, şikayet sonucu video yayınlamayı geçen sene durdurmuş video kanalı. izlerken istanbul trafiğinin, insanımızın genel bir portresini de çizebiliyorsunuz. ambulansın önünden karşıdan karşıya geçenler mi dersiniz, cep telefonuyla oynarken yola atlayanlar mı dersiniz, taksisi-otobüsü mü dersiniz... nefret ediyorum aq şehrinden.
  • yeni keşfettiğim youtube kanalı, insanlara en azından bir video izletip yolda ambulansların neler yaşadığını ve az çok nasıl davranılması gerektiğini anlatmak açısından paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.

    https://youtu.be/7ldclbgndki
  • bu gece tam uyuyacakken keşfettiğim ve 2 saattir hipnoz olup bazı videolarını tekrar tekrar izlediğim, ambulans şoförünün vakaları hastaneye yetiştirirkenki videolarından oluşan bir youtube kanalı. abinin sürüşüne gerçekten hayran kaldım, tak tramvay yolunda tak ters şeritte ya da daracık yerlerden geçiyor. ekran başında nasıl stres oldum izlerken, anlatamam. halkımızda bolca öküz olduğunu da kanıtlıyor videoları aslında. ambulansa yol açılmış, ambulans tam ilerleyecek ama otobüsün içinden yolcular çıkıp durağa iniyorlar şaka gibi, allahtan koşuyorlar duyarlı vatandaşlar (!) uykumu kaçırdı o 30-40 saniye. keşke sürücü kurslarında itfaiye-ambulansa yol açma için bir eğitim verilse de halk daha da bilinçlense.
  • hipnotize etkisi yaratan kanal. bir videosuna girdikten sonra, tüm gün boyunca videolarını izliyorsun...

    bağımlılık
  • geri dönen kanal.
hesabın var mı? giriş yap