• bir tür azrail bu ekip. herkes bir gün ölecek. bunlar ruhların çürümesini engelliyorlar, post-it üzerine yazılı aldıkları görevleri ile.. işlevsiz bir bedenin içine hapsolup kalmak hoş olmasa gerek. ikinci sezondan sonra iptal olmuş eğlenceli proje. yazık oldu, ne diyelim.
    merak edenlere dizinin internet sitesi: http://www.deadlikeme.tv/index.php
  • sadece iki sezon olmasını esefle kınadığım dizi. tamam çok iddialı değil belki ama genel olarak sakin bir atmosferi var, izlemek mutlu ediyor.. bu ara çok cenaze evinde bulundum da, ölümü çok sıradan bir şekilde işleyen bu dizi cidden iyi geldi.
    jenerik müziğine de hastayım bu arada.

    edit: filmini izledim. cidden çok çok çok kötü bir film yapmışlar, keşke uyarıları dinleyip izlemeseydim diyorum. senaryo bu kadar kötü olabilirdi. sanki 3 günde yazılmış gibi ve 10 yaş grubuna hitap ediyor. müzik zaten dizinin orijinal müziğinin yanından dahi geçemez. dizinin 2. seson finalini alıp film diye verselerdi o bile daha iyi olurdu. gerçekten son günlerde yaptığım en iyi şey bu diziyi izlemekse en kötü şey de filmini izlemek oldu.
  • ''birkaç yıl önce trt'de rastladığım ve izlemeye başladığım dizi. oya küçümenin sesini de duyunca takılıp kaldım. gerçekten eğlenceli, sonunda insanın yüzünde bi tebessüm oluşturan seyirliklerden, kesinlikle vakit kaybı değil'' diye yazmışım zamanında kenarda duruyormuş. annemin, adını ölü gibiyim diye türkçeye çevirdiği dizi:) çok güzeldi be, tekrar mı izlesem ne yapsam.
  • olmicak karakterlerin olmicak laflar etmesi hoşuma gidiyür bu dizide.

    roxy: i'm gonna get a pet bird
    mason: don't get a bird
    roxy: why not?
    mason: because they're weird. i can't relate to a bird. they're so far removed.

    hoşuma giden bir diğer yanıysa kimsenin kimseye aşık olmaması ve george'un ölü olduğunu-yaptığı işi bir türlü tam olarak içselleştirememesi.

    mason: i saw a movie about frogs. they got pissed and ate some people on an island. i think it was called frogs
    george: were they bad people?
    mason: no, they littered or something
    george: i only like it when bad people die
    mason: i like it when nobody dies, so i don't have to work
  • worms'de hiç bişey yapmadan bekleyince kurtçukların çıkardığı boring sesi var ya, aynısını çıkarttırdı bu film bana. bunun sebebi benim dejenere olmamın yanı sıra filmin hakikaten de sıkıcı olması. haksızlık yapmak istemem ama şu an ben bu entariyi dikerken film browser'ın altında oynamaya devam ediyor, o derece. uzun zamandır bir filmi yarıda bıraktığımı hatırlamıyordum, yeni bir checkpointim oldu. o yüzden müteşekkirim.
  • süper bir dizi.komik yanlarıda oluyor.ölümden sonrası ile ilgili hayaller kurmanıza sebep oluyor.

    --- spoiler ---

    ilk bölümde kızın kafasına düşen klozet ile kahkahalarım'ın ardı arkası kesilmedi.

    --- spoiler ---
  • 2009 yapımı olan film bildiğin fiyaskodur. dizisi popüler olmuş filmin fantastik olarak sınıflandırılsa da tutarsız bir konusu ve nanemolla bir başrol oyuncusu (bkz: ellen muth) bulunmaktadır.

    --- spoiler ---
    filmdeki ekip, öldüğü halde dünyamızda ama başka kılıklarda insanlar. insan mı insan, melek değil. zombiler ve vampirler gelenekselleşmiş insan türevi karakterler ancak bu yarı ölü insanlar ilk kez deneniyor galiba. farklı bir karakterde olup, maaşlı gibi çalışmaları da bir başka enteresanlık. bu yarı ölüler de herkes gibi, özel güçleri yok yani süper kahraman da sayılmazlar. işleri de ölünce şaşkına dönen insanlara ışıklarını göstermek. yoksa ruhlar hapis kalıyor.

    hadi bunlar neyse de bir esprisi bir hikayesi olsun filmin, imdb'ye göre bir taraftan da komedi bu film. ama güldürmüyor, hatta gülümsetmiyor bile.

    --- spoiler ---

    özetle, izlemeyenler uzak dursun, bir buçuk saate çok daha güzel filmler izlenir, neler neler yapılır daha başka.
  • oynayan ablamızın -ki muhtemelen benden de ufak bi abladır bu(nası oluyosa)- elalemin çocuğunu ruhları vücutlarında çürümesin diye öldürdüğü dizi..
  • hakkında "berbattı" demek istemediğim ama, 'ancak ıssız adada veya dağ başında esir kalıp alternatif bulunmadığı zaman izlenmesi' tavsiyesinde bulunabileceğim film.
  • six feet underla hiç bir açıdan karşılaştırılması mümkün olmayan dizi. hafif konular, özensiz çekimler.sırf zaman geçsin diye bile izlerken insana sıkıntı verebiliyor.
hesabın var mı? giriş yap