*

  • böyle bir şey yok ama,ama oluşturamamamız için de herhangi bir neden yok,
    şöyle ki;yardıma gerçekten ihtiyacı olan yazar arkadaşlar için asgari seviyede katkıda bulunabileceğimiz bir fon oluşturmak minimal 1 lira 2 lira ile bile katkıda bulunsak esbabında hayatını belki de bir nebze olsun düzene sokabileceğiz insanlara elimizden geldiğince yardım hareketi.
  • (bkz: herkes 1 lira verse adamlari) faydali olabilicek olusum, ama bu isler icin vakiflar vs. var oyle camiye yardim toplar gibi toplanamaz bu paralar.
  • şu başlığın tutmaması ne kadar büyük bir hayal kırıklığı be...
    üzüldüm valla.

    şimdi mesela şurada böyle bir başlık olsa, ben sorsam,
    peder beye bir şiir kıtabı çıkartıcam emme, konuya hakim değilim, bi el atanın kırk yıl kölesi olurum...
    sonra işten anlayan bir dostum mesaj atsa,
    ben ona şöyle salaş sikindirik, tam da biz ekşisözlük yazarlarına yakışır bir boktanlıkta mekan bulup bira ismarlasam, konuşsak yardım etme işimiz görülse...

    olum süper lan, bence mükemmel başlık burası, haybeden başlık açıp kalabalık yapacağına, bi tane de böyle format dışı bi başlığımız olsun ne olur mesela? sözlük mü çöker ulan zaten boku yemiş dürümde. bırakın bi kere de kullanıcıları tarafından dürtüklensin ne olacak?

    bu arada, bi de sıcaktan arabanın ön göğüs kaplaması resmen söküldü, göstergenin önüne iniyor yumuşak deri, yapılabilitesi var mı yoksa komple göğüs mü değişiyor len? bi yeşillendirin olum sevaptır.
  • kurulsun, katılalım, kimin elinden ne geliyorsa "iş gücüyle, fikir paylaşarak, yol göstererek" onu sunsun. +1 ile üsküdar - istanbul civarından seve seve katılacağım tim.
    -----
    e ne oldu hani kuruyorduk? kuruldu da beni mi çağırmadınız yoksa, aşk olsun.
  • mobil uygulama işlerine yeni başladım. sadece deneme amaçlı olarak çok basit bir uygulama yapıp markete koydum. rastgele isimleri ve anlamları gösteren bir uygulama. amaç hem geliştirmeyi öğrenmek hem prosedüre hakim olmak. şu an sadece android için var. eğer indirip destek olabilirseniz çok sevinirim. istatistikleri takip etmem açısından çok faydası olacak.

    uygulama
  • 10 yıldır yazarım ama şu anda 10 entry girmeniz gerekiyor diye yazıyor profilimde. yardım edebilecek birileri yeşillendirirse sevinirim.
  • bana acilen teknik yardım gerekiyor nolur biri şunu görsün kalp krizi geçirmek üzereyim [ https://imgur.com/a/sakew71 trojanlar] format atmama engel oluyor. antivirüsleri bloke etti. yemin ederim kalbim sıkışıyor. yok mu pc'den anlayan biri?
  • şu soruyu kadın yazarlara sorular başlığına falan yazacaktım ama milyar tane umutsuz sanal seks oltasından denk gelmez diye soramadım.

    yardımınıza ihtiyacım var yardım timi, annem ve eximin verdiği tüm seçenekler boşa gitti.

    bir adet montum var ve kendisini çok seviyorum, ama beynini siktiğimin bir salağı olduğum için çalışırken giydim (tır şoförüyüm) ve bazı yerleri yağ lekesi oldu.

    bunları nasıl çıkarırım bana bir yardım edin.

    tanım: mükemmel bir tim. sizin herkes daşşanıza kurban olsun.

    edit:

    bakın lekeler bunlar

    görsel

    görsel
hesabın var mı? giriş yap