57 entry daha
  • büyü diyarında haberleşmek için wassap kullanan,
    buyu diyarında bir yerden başka bir yere gitmek için land rover kullanan
    büyücülerin olduğu dizi....
    --- spoiler ---

    - 2 haftada büyücü olduğunu öğrenen kızımız uyanışa geçiyor. hemde ay savaşçısı kıvamında.
    burda müdüre hanıma sormazlarmi, yıllardır müdürlük yapacak kapasiten var sen neyi uyandırdin diye.
    - 16 yıl önce ölen yada öldüğü sanılan adam ortaya çıkıyor ve 16 yıldır kıyafetini bile değiştirmemiş.
    - menopoz müdüre atar yaptı, saniyosunki yıkacak aşacak kesecek. kadinin boynu çubuk kraker gibi kırıldı.
    - yaniklardan daha büyük tehlike var diyorlar ama tek bir yanık bunların bir tümen askerini harcıyor... bu kadar çerez orduyla nasıl bu zamana kadar yikilmamislar hayret.
    - okulu 6 tane yanık basıyor, bunların kendini koruyacak hiçbirşeyi yok... sen büyücü okulusun büyük düşün. hogwarts bile yüzlerce ölüm yiyenlere karşı sadece öğrencilerle sabaha kadar dayandı, rohanlılar bile binlerce uruk hai'ye karşı 5 gün dayandı. senin okulunu 6 tane yanık bastı. orada herhangi bir meslek lisesi olsaydı o yanıklara yanık yanık türkü okuturdu.
    - okulda öğretmen sayısı 3, yazıyla üç... birisi beden öğretmeni, birisi fazla ot çekmekten saçları dökmüş bahçıvan biride ben müdürüm diye gezinen menopoz teyze.
    -uzman diye bir kavram var, akıllara zarar. neymiş perilerle uzmanlar yanyana olup savaşacakmış. kusura bakmasınlarda ben peri olsam, orda kıçımdan çeşitli elementler çıkarıcam yanımdaki adam canavara tekme atıcak. severler öyle işi. hadi desen fiziksel kuvvetleri normalin 10 katı, zehir ve manipulasyonlara karşı bağışıklıkları var eywallah. ama adam hafif bir paralize eden tozdan etkileniyor. bunun neresine güveniceksin ?

    --- spoiler ---
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap