• bu ülkeye güvenenleri üzen rezalet.
    görmüşsünüzdür magnum aylardır maserati verecez de verecez diye reklamın dibine vuruyor televizyonlarda orada burada.
    garibana maserati hayalini basıyor gariban da tanesi 15-20 liradan alıyor 1-2 magnum.

    milli piyango demirören tarafından satın alındığından beri eurovision yanında eski türkiye’deki en büyük keyfim olan yılbaşı çekilişine katılmıyorum.
    koskoca unilever’in sahip olduğu magnum’un bugünki çekilişini instagram’da gördüm.

    çekiliş şu şekilde gerçekleşiyor:
    8 tane küre var önce içini gösteriyorlar bakın boş valla boş diye.
    sonra rakamlardan oluşan topları atıyorlar içlerine.
    8 küredeki 8 topu 8 hostes aynı anda çekiyor, çıkan sayı “birinin çekilişe katılış sırası sayısıymış”
    anonsçu okuyor “bir milyon üç yüz elli bin” diye laptop başında ekranını görmediğimiz bir kadın isim soyisim söylüyor ve kazanan o oluyor. istiklal marşı ve kapanış.

    duyduğuma göre 15 milyon katılım olmuş ciddi ciddi çubuktaki şifreyi yazıp göndermiş magnum’a insanlar, yapılan çekilişe bak. yeni türkiye’ye yakışmış ne diyelim katılan özellikle garibanlara geçmiş olsun.

    https://youtu.be/tz1crzq3-js

    ne dediğimi tam anlamak isteyenler, 11:35-12:15 arasını 30 saniye izlemeleri yeterli olacaktır.

    edit: çok akıllı arkadaşlar madem tertemizdi çok şeffaf çekilişti, o zaman bulun söyleyin bana 705.345. sıradaki kişinin ismini soyismini? bir kadın isim soyisim söylüyor laptopuna bakıp diyorum ekranı görmüyoruz biz diyorum deli taklidi yapmayın.

    bazı şirketler ekşi sözlükte savunmaya geçecek adam tutuyor mu diye düşündürmeye başlamıştır beni bu başlık.

    edit2: son kez söylüyorum, çekilen numaralar çubuktaki numara değil. çubuktaki şifre numara ve harften oluşuyor. bu çekilen sayı sadece kendilerinin görebildiği bir sıra sayısı ne sen biliyorsun ne ben biliyorum.

    edit3: instagram ve youtube’da çekilişle ilgili gönderilerini yoruma kaptan magnum türkiye’den açıklama bekliyoruz. bir markanın yanına türkiye ismi gelince çok vurdumduymaz bir tavıra dönüyor bu markalar, hesap sorulmadıkça hesap vermemeye iyi alıştınız.

    edit4: bir açıklama yapmak bir yana, çekilişle ilgili instagram gönderisi silinmiş (yoruma kapalıydı zaten) youtube’da çekiliş videosu hala yoruma kapalı. oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar her zamanki gibi alışmıştır bu millet diyorlar heralde
287 entry daha
hesabın var mı? giriş yap