230 entry daha
  • oncelikle z kusagi bilmez. bosuna okumasinlar.
    x-y okusun.

    dizinin ozetini geciyorum.

    bir demet tiyatrodaki mukremin, ablasi, enistesi, yegeni, tirbison,annesi ve babasinin vefatindan sonra tek basina kalir ve inanilmaz durgunlasir. derki daha vakit var, calisir okurum universiteyi der ve turk dili ve edebiyati bolumunu kazanir.
    universitedeyken eskiden kalma bickin hallerinden cok uzak bir goruntu saglar. ancak mecbur kalirsam kafa goz dalarim der kimseyle pek takismaz.

    o sirada karisi, guven kirac ve onun sevgilisiyle kanka olur. guven kirac, mukremine gore biraz maldir aslinda onun kalemi degildir ama olsundur. mukremin bu sirada ismini de degistirir, azem olur.

    uni biter şaaak atama gelir. baslar ogretmenlige, isini de guzel yapar… sonra evlilik falan 2 tane bebe gelir. ondan sonra şaaak bi naneler doner, cocuklar kayip, kari mezara… mukreminde yallah kodese. kodeste de arada bir bickinlik yapar ama durust takilir. mukremin zaten hep durusttur. bu yuzden sevilir orda da.

    sonra af falan cikar. mukremin naapsam acaba der geri gelir istanbula, guven kiraca ulasir. guven yine saf ve maldir. mukremin her seferinde malsin amk der zaten ona ama biraz kibarca.
    derki ev yok sikik bi otele gireyim. girer dakika 1 gol 1 elemanin birini kedi yavrusu gibi haşlar, dakika 2 gol 2 taş bi manita yapar, zaten bir demet tiyatroda da oyleydi nerde taş manita mukremindeydi.

    sonra manitanin belalisini da bi tokatla yere serer, otelci genc cok sever mukremini, manita zaten yapişir, ders verdigi kiz dakkada mukremine hayran kalir, hatta fabrikator hatun bile dakika 1 gol 1 yemege kal der, ugurlarken aman maybach ile birakalim seni evine derken hafiften vajinal sulanma yasar,

    e mukremin bu. onunla iletisime gecen her kadin ona yazilir. onunla iletisim kuran herkes ona hayran kalir. onunla ters dusen herkes dayagi yer.

    ha bide sofor vanlidir tabi, illaki icindeki isyankar ama ilimli kürtlüğü vurgular mukremin abimiz.

    bence dizinin ozeti budur. bayattir. ama mukreminin hatrina izlenmistir. farkli bisey gorulememistir.

    not: yilmaz abi buyuk sanatcisin. ama senin gibiler yuzunden kürtlerden, ilimli islamcilar yuzunden dinden, ucuk sacik aptalliklari laiklik ataturkculuk diye zirvalayanlar yuzunden de ulkeden soguduk be abi, biz seni tiyatrocusun ve bu konuda iyisin diye sevdik. kürt olman bizi hic ilgilendirmedi. dogrusu da bu degil mi?
2229 entry daha
hesabın var mı? giriş yap