1566 entry daha
  • okan bayülgen'in, kendisini ali atıf bir'in programında eleştiren şahan gökbakar'ın görüntülerini medya canavarı bölümünde kesintisiz verdiği program. izleyen kimse ilk olarak "evet şahan doğal okan yapmacık, şahan'ın dedikleri doğru" diyebilir, ancak üçüncü, dördüncü kere düşünüldüğünde (belki de ikinci kez düşünüldüğünde) okan'ın medyayla dalga geçtiği, şahan'ın da onun bu yapmacık gibi görünen halini kendi saf, doğal halini gösteriyormuş gibi yaparak eleştirdiği görülebilir. yani şahan orada birebir recep ivedik'i canlandırmaktadır, daha modern haliyle. okan ise görüntülerden hemen sonraki kameaya yansıyan haliyle "ah canım benim, ah, yesinler seni" anlamını vermektedir alaycı bir biçimde.

    tabii şahan bunu yine "okan ve yardakçıları" diye okur. en azından okan'ın yardakçıları aklını kullanmayı bilen sözlük yazarlarıdır, güngören'li (bütün güngören değil) fırlama genç tipler değildir. fırlama genç tipler dediğim magazin progamlarında şahan'ın imza günü için gittiğinde gördüğüm gençler.

    neyse işte okan'ın lütfedip şahan'ı birkaç dakika bile olsun gösterdiği program. belki "recep ivedik 3", 3 milyon barajını tıklatır ne diyelim.
2542 entry daha
hesabın var mı? giriş yap