20 entry daha
  • yaşam çizgimin kesinlikle bir kısmında bulaşmak istediğim yaşam şekli. senelerdir kamplarda,yollarda birçok karavan tutkunuyla tanıştım. bazıları hayatının tamamını o güzel araca sığdırmıştı bazıları ise senenin 7-8 ayında karavanıyla gezip geri kalan sürede çalışmayı ya da yerleşik yaşama geçmeyi tercih etmişti.

    kişi hayat şartlarına göre nasıl bir yol çizerse çizsin mutluluğa erişebilecek yolu bulabiliyor yani. tabii ki bu insanlarla tanıştıkça karavanda neler lazım olur, sıkıntıları nelerdir, artıları nelerdir gibi konularda fikirlerim daha bütünleşik bir hal aldı. kendilerinden birçok incelik de öğrendim. elimde boş bir araç olsa bütün malzemelerini temin ederek yapabilecek boyuta ulaştım.

    bu şekilde bir yaşantı devam ettirmek için maddi planlarımı da oluşturdum. dünya ya da türkiye finansal piyasalarında işlem yaparak ihtiyacım olan geliri sağlayabiliyorum. bunun için lazım olan ise sadece internet ve bilgisayar. günümüzde ise bunlara ulaşmak zor olmadığı için karavanda yaşama hayali biraz gerçekliğe yakınsıyor.

    kim bilir belki sevdalılarıyla yollarda bir gün karşılaşırız.
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap