• doğurma işi kadına mahsus olduğu sürece yanlış tespittir.
  • en iyi aşçıların erkek olmasından dolayı doğruluğu yüksek olan önerme.
  • binlerce yıllık işkencenin belli belirsiz kronik ürünlerinden biri olarak, kadının artık histerikleşmiş ve kendine yeten solipsist varlığının sonucudur.
  • başından beri toplumun erkek cinsine
    daha çok fırsat tanımasından oluşmuş durumdur.
  • gayet normal bir durum. dünya kadınlar üzerinde döndüğü için ve kadın bir de güzelse herhangi bir çaba sarf etmeden bir çok şeye sahip olabilirken, erkeklerde bu durum işlemediği için yaratıcı olmak zorundadır. hayat bizleri yartıcı olmaya zorluyor yani (bkz: swh)
  • yakın bir tarihte ata erkil hegemonyayı kriz döneminde aşarak bir başarı öyküsü yazan kadınlar, izlanda kadınları...

    kadınların dönüştürdüğü bir ülke: izlanda
    izlanda satılık ülke iken örnek ülke oldu

    akp psikolojik harekat timleri bu başlıkları trollük yapmak için değil gündeme yön vermek ve karanlık ajandalarındaki maddeleri uygulamadan önce toplumu hazırlamak için örümcek ağı gibi nakış nakış örüyor.

    en kötüsü de şu ki ekşi moderasyonu da bunun farkında.

    edit: başarıyı getiren yenilikçi ve uygulanabilir farklı bakış açılarıdır. kadınların insan olduğunu bir yana bırakan başlıktaki örnek gibi cinsiyetçi ve dogmatik genellemelerin erkekler tarafından subjektifçe üretilmesi de bir paradoks olarak yine kendi kendini çürütmekten öteye gitmiyor. bu genelleme insanlığın ürettiği milyonlarca kısır döngüden herhangi biri. tepe tepe kullanın.
  • kesinlikle doğrudur. kadınlar sadece doğurabiliyor onu da büyük bir şeymiş gibi satıyorlar. çocuk doğurmak kıymetli bir şey mi gerçekten? zaten sadece bebeği fırlatıyorsun 2-3 kilo bir şey, gerisinde beslendiği sürece kendi kendine büyüyor. şimdiye dek 108 milyar insan doğurulmuş yani herkes yapabiliyor bunu, ve doğurulanların da %99.99'u çöp aslında. halbuki bazı erkeklerin öyle bazı eserleri var ki tüm evrende sadece 1 kere yapılabilir. çok yakın bazı evrenlerde ise asla yapılamaz. ve erkek yaratıcılıkta her alanda önde, kadının ise doğurabilmeyi öne sürmekten başka bir şansı yok.
  • kadınların böyle şeyler umurlarında değil keyifleri yerinde, el üstünde tutuluyorlar ne yapsalar değerleri düşmüyor. ne güzel istanbul be.
hesabın var mı? giriş yap