*

  • ak-itlerin zekalarına uygun şekilde, ilgi alaka gütmeden "gezi gezi" diye ürmesine bakılırsa, ücretli trol gibi ücretli militan servisinin de başladığının habercisidir. sonuç aynı aslında, orospu çocuğu orda da orospu çocuğu, burda da, yok birbirlerinden farkları.
  • akpsever bazi akli evvellerin her olumsuz olayi geziye bagladiklarini gostermistir. yakinda ishal oldum geziciler sorumludur diye de yazacaklardir bu akpseverler.
  • şu olayi bile gezi parkı direnişine bağlayan tipleri gördü ya bu gözler, daha hiçbirşey demiyorum.

    hay gezi parkı kadar taş düşsün başınıza, orda gerçek direniş gördüm lan ben
  • kimbilir kaç masum can alacaklardır bu kürt öğrenciler.

    yakında askere gidecek mahalle bakkalımızın oğlunun, kuzenimin, karşı komşumuzun damadının azraili acaba bunlardan hangisi olacak?

    hala da bu insanları sempatik gösterme çabası var..gerek medyada..gerek sinema filmleri çekilerek..gerekse de kitaplar yazılarak..öfkemiz buna.

    senelerdir devam eden bir olaydır.
  • devletin okulunu işgal edeceğine gitsin hayvan gibi mağaralarda sürünsün şerefsizler. tez zamanda hem belki geberdikleri haberi gelir. isabet olmuş bir yönden. tipine sıçtıranların tipler de komikmiş böyle üniversiteli mi olur lan. 80 yapımı türk filmlerindeki üniversiteliler gibi sakallı bıyıklı koca koca tipler. vay orospu çocukları vay.
  • en arkada duran bıyıklı amcanın üniversite öğrencisi olup olmadığını sorgulatan olaydır.

    *
  • kurulacak kürt devletinde kadroyu kapmak amacıyla yapılmış olabilir. malum türkiye'de fırat üni'den mezun olup iş bulmak zor.

    çözüm ayağına rte'ye yandaş olan kürtlerin her yorumunu ayrı okuması gereken başlık. akp'nin hanesine yazılmaya dünden hazırsınız ama gel gör ki maaşlı aktroller dahil kimse size sempati ile bakmıyor. rte'ye yandaş olarak iktidar muhaliflerinin nefretini çektiğiniz gibi makyavel'e rahmet okutan padişahımıza da yaranamıyorsunuz. çözümü iktidara endekslemek de yakın veya uzak gelecekteki bir iktidar değişikliğinde türk'lerin içinde kalanları kusmasına neden olabilir. halkla barışın, devletle değil!
  • yerinde bir karar vermişler. aramızda sinsice propaganda yapacaklarına dağa çıksınlar.
  • kelimesi kelimesine hatırlayamamakla beraber; kış uykusu filminde demet akbağ bir türlü kendine toz kondurmayan başka olay ve kişileri suçlayan haluk bilginer'e*; "yalnızca aptallar her müsibeti dış odaklı algılar, kendinden bilmez" der.

    buradaki entryler beni nedense şaşırtmadı hiç. gelmiş olayı gezi ile ilişkilendirip videoda demokrasi yanlısı tüm gençliği desteğe çağıran bir teröristin bu çağrısını yapabilmeye yüreklendirenin gezi olayları olduğunu ve bu olaylara katılanların da bölücü ve memleket düşmanı "dış odak"lara alet olmakla suçlanmasında bir sakınca bulunmadığını ifade etmeye çalışıyor sinkaf odaklı dar dağarcığıyla.

    demokrasi zaten sizin gibi aptallar için değil ve olmamalı. dış odak ille de bir haltlar karıştıracaktır ya da karıştırıyordur desek dahi gezide yaşananların ve nedenlerinin son derece basit olmasını idrak edemeyişin bu sözde dış mihraklardan çok daha tehlikeli bir tehdit haline getirir seni. yani beğenmediği,kendinden olmayan her görüşü ve inanışı dış odaklı deyip düşman haline getiren bir vandalist haline.
    işte sensin memleket için tehlikeli olan. hem de son derece tehlikeli leş gibi bir tehlike.
    dış odak diye düşman bellediğin ne olduğu belli olmayan bu güçler ki işinize gelince bu pennsylvania olur,bazen israil, ters düşünce amerika, hiçbiri duruma uygun değilse "x lobisi". bu odaklar senin sığ kafa yapı ve düşünce tabanını çok kolay manipüle edebilir. çünkü müsaitsin. senin derinliğin "ne bakıyon lan" diye kavga çıkarabilecek kadar. tüm varlığı bekareti olan bir kezban gibi*, tek varlığı canı olan ve onu memleket için sözde "seve seve" verecek ama özde bordo klavyeli olan korkak sen. evet it gibi korkaksınız, polis arkanızda olmasa elde sopa taksim'e de çıkamazdınız zaten.
    asıl tehlike sensin evet çünkü ilkel zekanın en kuvvetli ve baskın güdüsü olan kin ve nefreti, yani senin kafanın sahip olduğu bu düşünce seviyesini, dış odak kuklası olarak algıladığın masum ve hak arayışındaki kendi vatandaşına-gencine-hemşehrine yönlendirir o meşhur dış odaklar hem de kolayca ki eli palalıları ve sopalıları gördük. kendi işini böyle kolayca gördürür sen gibi andavallılara.

    yanisi şu; buradaki maşa ya da kukla gezi'de hak arayanlar değil sensin kardeşim.
    bir böceksin ve ezilmen gerekir üreyip çoğalmadan.

    videodaki insanlara da akıl, ihsan dilemek dışında elimden bir şey gelmez.
hesabın var mı? giriş yap