• uzun yıllardır türkiye’de tartışılan “alex mi hagi mi” sorusuna bugün;
    “cevap vermeyecem cevabı sahada verdim” gibi tevazudan uzak bir cevap vermiştir. hatta sorudan biraz da rahatsız olarak cevaplıyor.

    büyük futbolcu biraz da tevazu sahibi olmalı be. eminim bu soru alex’e sorulsa kendi fikrini değil de tevazu için o benden daha iyi derdi.

    hadi diyelim alex’ten iyisin ve bunu tevazudan uzak tutmak istiyorsun bari alex’in çok iyi bir oyuncu olduğunu onunla türk futbolunun efsane iki ismi olmaktan gurur duyduğunu bu soruya herkesin kendi cevabı var hep de olacaktır gibi bişiler söyle de biz de saygı duymaya devam edelim sana

    ayrıca yaşlı aslan kardeş saha falan diyorsun da alex seni istatistiklerde çimlere gömmüş, hatta ağzındaki sakızı attırmıştır, seni gsden kovdurmuştur.

    https://twitter.com/…tatus/1434497116106366986?s=21

    edit: bu soru alex’e daha önce sorulmuş ve yeni öğrendim alex de beni şaşırtmayıp tereddütsüz hagi demiş

    edit: gelen fanatik cevaplar üzerine; diyorlar o istatistikleri avrupada alex ise türkiyede yaptı, hagi real ve barçada 4 senede toplam 23 gol atmıştır ezici çoğunluğu gs’de yani türkiyededir karşılaştırmamak için böyle saçma bir neden yok

    -son söz: bir alex değil.
  • ya adamların kıçlarındaki kıllar ağarmış, hala salak taraftarlar ve muhabirler bunları tartışıyor. zamanı geçen geçmiştir, hala neyi kıyaslıyorsunuz?
    hagi'nin cevabı da, kişiliğinin futbolculuğundan kötü olduğunu gösteriyor.
  • tartışmalı değildir. hagi sadece alexten iyi olmakla kalmayıp,türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusudur.

    zorunlu eklenti. bakın roberto carlos,anelka diye mesaj atan fenerbahçeli arkadaşları gerçekten çok iyi anlıyorum ama batshuayi,delgado diye mesaj atmak nedir arkadaş. hangi tinerin eseridir bu.
  • artık bayan muhabbettir. bizim iş bilmez gazeteciler bu soruyu sormaktan hala bıkmamış olacaklar ki hagi onlara gereken cevabı vermiş.
  • en fanatik fenerlilerin bile hagi dediği bir soruya ne demesini bekliyordu acaba fbliler. ayrıca alex'i bu topraklar dışında sizden başka beğenen, seven kimse yok. utanmasanız maradona ile kıyaslayacaksınız.

    edit: gelen mesajlar üzerine anladım ki kuşsporlularla futbol konuşulmaz zira o kadar cahiller ki samatta'yı drogba ile kıyasladı birisi. maksimum fenerli zeka seviyesi bu.

    edit2: bu editi girmek zorunlu oldu zira hiç iyi görmüyorum sizin durumunuzu. arada ergen bebeler çıksa da çoğunuz koca koca adamlarsınız. bakın yine sevin sevmeyin demiyorum, ama sizinki sevgiden öte takıntı olmuş bu mk futbolunu bu kadar büyütmeyin gözünüzde. babası hagiyi alex'i bu kadar savunmuyordur size ne oluyor lan. hayatınızda göremeyeceğiniz parayı bir saatte kazanan, oturamayacağınız evlerde oturup, lüks içinde yaşayan adamlar için birbirinize niye küfür ediyorsunuz olm manyak mısınız amına koyum siz ya?
  • hagi mi, galatasaray mı? sorusuna yine hagi der.
  • alex'i olanı söyledi diye tebrik ederken, hagi'den olanı söylemeyip yine de tevazu gösterdiği için eleştirenleri de gördük.
  • hagi burada sorunun saçmalığından rahatsız alex le kıyaslanmaktan değil. hagi dünyada gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan sayılıyor. alex cok değerli ama klasmanlar farklı. hagi nin ismi maradonalarla, pelelerle neredeyse beraber anılıyor. altın olmasa da en kötü gümüş karmada adam. alex hagi kıyaslaması saçma bir kıyaslamadır.
  • doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları başlık. hagi doğru söylediği için komisyoncu,çingene falan olmuş. bazı kuşlar çok komik.
hesabın var mı? giriş yap