• ingiltere menşeili, eklem ve kıkırdak dokularının hareket ve esnekliğini korumaya yardım eden glucosamine içeriğine sahip jel. hasarlı doku üzerine günde bir kac kez sürülerek kullanılıyor, araştırmalar deri üzerine tatbik edilen glucosaminenin de tablet vs kadar etkisi olduğunu saptamış. içeriğinde zencefil, okaliptüs, karanfil, lavanta ve nane yağı olduğundan tamamen bitkisel diyerek de kendinizi avutabilirsiniz, buram buram kokuyor zaten. kas agrilarina da iyi geliyormus, eczanelerde bulabilirsiniz yalniz sigorta karsilamiyor, ha faydası oluyor mu onu da önümüzdeki günlerde bildireceğim.
  • bir işe yaramıyor canlar, para tuzağı
  • ağustosta halısaha maçında sol ön çapraz bağımı ve menisküsümü yırttım. merdiven çıkarken zorlanıyordum ve biraz koşsam ayağım kastatı kesiliyordu. tavsiye üzerine bu merhemi aldım. sanırım doğru kullanımla iyi bir destekleyici görevi görüyor. dizimdeki sesler ve merdiven çıkarken yaşadığım eziyet 1 aylık düzenli kullanım ve egzersiz sonrasında %50 azaldı diyebilirim. hiç bi şey olmasa kaslarınızı gerçekten rahatlatıyor.
  • sosyetik eczanelerin cebimizden daha fazla para çıkması için tavsiye ettikleri jel. fiyatı 35 tl civarıdır, halbuki kas, eklem vs ağrılarına karşı tamamen aynı etkiye sahip, hatta daha iyisine, kamfolin pomat var, üstelik 5 lira gibi bir fiyatı var, bengay yerine de kullanılabilmekte. tavsiye edilir.
hesabın var mı? giriş yap