• beş lira. camel 'la switch 'liyorum arada. öksürük yapmıyor.
  • bakkalların anlaşıp -ld var mı? diye soran her ld içicisine -hayır hd var şeklinde yanıtlama kararı aldıklarını düşündüğümdür caanım sigaradır.hayır görüyoruz işte winston'da var marlboro da.sorduk mu onları? hd miş.hiç bir mi onlar allasen.ld yi içen insan iyi insandır bence.slim olduğuna bakıp ciklet gibi sigara diye laf atanlar bir fırt aldıklarında ayılıyorlar.veri istatistik ortada.ince,güzel görünümlü,afilli adlı mis gibi sigara.rengi de pemmorsu.önceden geniş bir kutusu vardı şimdi onu da incelttiler.hayır bu sigaradan komisyon almıyorum ama 5 yılda 20 kişiyi ld slim kullanıcısı yapmışımdır.camel sevenler sempati duyuyorlar denemek de fayda var.fiyatı da mis.5 tl.net
  • uzun olanının fiyatı 6 liradan 5 liraya düşmüş.. ne olduğunu anlayamadım ama gebermek için ucuz bişey işte aq..

    uzun sigara için.. ne kadar uzunsa o kadar kısa götürür..
  • evdekiler bundan içiyo diye başlamıştım bu sigaraya, kırmızı ile başladım ama 1-2 yıl sonra öğürmeye başladım içerken sonlarına gelince, ondan sonra mavi ld'ye başladım, başkasına ikram edince içemiyolar genelde, başka sigara içemiyorum. fiyatının ucuz olmasıda cabası. 5 yıldır bunu kullanıyorum.

    mezuniyet balosunda takımları çekmişiz, papyonu takmışız. sigara almaya girdik, ld alırken arkadaş, olm marlboro falan alsana özel gün demişti. bende hastalıkta sağlıkta, fakirlikte, soğukta ld bana yoldaşlık etti, bugünde cebimde o olacak diye çemkirmiştim.
  • bu sigarayı içeceğinize kaçak prestige için daha iyi. zulümdür sadece, benim gibi zift sigaralar içmiş birini yıldırmıştır.

    ama artık temizim içmiyorum aylardır.
  • üniversiteden yeni mezun olduğum dönemde evdekiler içiyor diye başlamıştım ld slime. şimdi başka sigara içemiyorum . slim olması sizi aldatmasın. öyle hafif falan da değil gayet ağır bir sigara .
hesabın var mı? giriş yap