• mersin büyükşehir belediyesi

    seçim öncesi kuranı kerim ve zikirmatik dağıtan chp’nin mersin büyükşehir belediyesi bar açmış.

    anayasa 58. madde: 'devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden,uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır'
  • bar da açsın ama camii de yapsın. kur-an kursu açsın ama istenirse de club açılsın ne olacak? ülkenin çoğunluğu müslüman gözüküyor diye herkes islamın şartlarını tam anlamıyla mı yapıyor?hayır. bu ülke laik, demokratik bir ülke herkesin itiyaçları kapsamlı şekilde karşılanıyorsa eğer gereklilikler yerine getiriliyorsa tam anlamıyla işler yolunda demektir. bu ülke tek bir zihniyetin zihniyetinde yönetilmeyecek kadar kutsal ve büyüktür.
    o yüzden ben bir problem görmüyorum asıl problem bu gibi basit şeyleri problem yapan problemli zihniyetlerdedir.
    başkanı kutluyorum.
    ayrıca başlığı açan yazar da heykelleri içine alan adam olduğu için çok da takmamaya gayret ediniz efenim.
  • (bkz: elazığ'da 3 kişiyi aynı anda cin çarpması)

    dürüm; dürümcü bu başlıklardan utanmıyorsa bize bir şey söylemek düşmez... siyasal islam kanserden beterdir, öyle nefret tohumu ekerler ki iki kişi bir araya gelemez...
  • yalan haberdir.
    o publar seçim öncesinde de vardı. ihtiyacı olana kuran, zikirmatik verilmesi, ihtiyacı olana pub açılması da toplumun her kesimini kucaklayıcı bir belediyecilik olduğunu gösterir.
    siyasal islamcılar istiyor ki sadece onların dediği olsun, onlar gibi yaşanılsın ve toplumun diğer kesimi dışlansın.
  • menüde bira olan her yeri bar sanmak.
  • diğer belediyelere de örnek olsa keşke, her kesim için çalışma yapmışlar buna sevinmeniz gerekirken neden sadece bir tarafa göre hareket etmeli diye yargılıyorsunuz. bu arada gidip oturmanızı tavsiye ederim, gayet keyifli bir yer kahve-tatlı tüketebilirsiniz, insanlar sadece alkol içmek için uğramıyor.
  • sorun bar açması ya da zikirmatik dağıtması değil, tabi ki her kesime hitap edebilmeli.

    sorun dini öğeleri seçimden önce kullanıp, bar açılışını seçimden sonraya bırakması. düpedüz ikiyüzlülük..
  • gerçekse helal olsun. nihayet cesur ve onurlu bir hareket. sayıları her gün eriyen samimiyetsiz şakirt nüfusa karşı tüm yaşam tarzı elinden alınmış bir halkı savunmaya cesaret eden ilk belediye. burası turgut özal'ın ramazan geliyor daha içemeyiz diye son gece kaçamağı yaptığı, ziyaretlerde likör dağıtılan bir balkan kültürünü yaşamayı talep ediyor. makedonlardan, yunanlardan, rumenlerden, kosovalılardan eksik yaşamayı hak etmiyoruz. hele hele buna engel olanlar şampanyalarını açtırmaya monaco'ya gidiyorsa, ikiyüzlülük çarpanı da ekleniyor duruma.
  • istanbul'a da beklediğimiz hizmettir. bütün chp'li belediyelere yayılmalı, ülke kuruluş ayarlarına geri dönmelidir.
  • 1. o kafeler zaten seçim öncesinde çoktan açılmıştı, en az 2-3 senelik geçmişi var zaten, sadece bu sıralar gündem oldu. trollerin sanki seçimden sonra açılmış gibi algı yapmalarına kulak asmayın.

    2. orası sadece bar değil, daha çok kafe-bar olarak çalışıyor, birçok sıcak-soğuk içecekle beraber yemekleri de var. alkol olarak sadece bira var zaten. keşke bira harici alkoller de olsaydı iyi olurdu tabii ama bu bile iyi, çoğu şehirde denize sıfır bir mekanda ucuza bırak alkol-bira içmeyi çay kahve bile içemezsiniz ki bunu bizzat belediyenin yapması çok iyi. üstelik sadece bu kafe de değil, sahilde bunun gibi pek çok belediye kafesi var hatta bazılarında sadece bira değil farklı alkoller de satılırken bazılarında alkol hiç yok. belediye güvencesinde piyasadan çok daha uygun fiyata herhangi bir kafede isteyen karnını doyurur isteyen birasını yudumlar isteyen çay kahve içer. tek korkum bu sıralar gündem olduğu için siyasal islamcı tiplerin kafeye musallat olması ve bu güzel hizmetin iktidar eliyle kapatırılması.

    debe editi: kafenin menüsü isteyen bakabilir. mersin'e yolunuz düşerse ister ailenizle ister arkadaşlarınızla ister de sevgilinizle sahilde uğrayabileceğiniz herkesin istediği gibi yiyip içtiği ve asla olayın çıkmadığı, kimsenin kimseye karışmadığı, çalışanlarının güler yüzlü ve nazik olduğu güzel bir mekan. ayrıca sadece bu kafe de değil üstte dediğim gibi sahil boyunca belediyenin birçok mekanı var ve bazılarında şarap da yer alıyor, balıktan tut antakya dürüme, makarnadan tut tatlıya kadar birçok çeşit yemek ve meşrubat var. ancak hepsi bütün kafelerde yer almıyor, farklı farklı kafeler var. balık için denizden kafe, takılmak için bu başlıktaki kafe gibi. bu da sahildeki bir diğer kafenin menüsü ve bu da belediyeye bağlı. mersinlilere ve herkese güzel eğlenceler dilerim.
hesabın var mı? giriş yap