• tusemin hatırı sayılır, eli öpülür, şapka çıkarılır, önlük iliklenir biyokimya hocası. herkesin elinin altında bir adet saygın demirel olmalıdır, herkes zaman zaman "hocam ben şunun mekanızmasını anlayamadım, bi bakar mısın sana zahmet?" diyebilmelidir ve bilmelidir ki sorusu kati surette cevapsız kalmayacaktır. anında karşısında bir takım reaksiyonlar, tablolar vuku bulacaktır. çeşitli oklar çıkacaktır ordan burdan. dünyası aydınlanacaktır elbet. hiç üşenmez yüz milyon kere çizer glikolizi caanım hocam.
  • sayesinde biyokimyanın nefret edilen ders olmaktan çıktığı ve sevilesi,öpülesi bir hale geldiği,pek bi sevdiğimiz hocamız.
  • türkiye'nin en iyi biyokimya anlatan adamıdır. nokta.
  • dersten çıktığınızda, şimdiye kadar öğrendiğiniz biyokimyanın o biyokimya mı olduğundan bir an şüphe duyarsınız, zira bu insan parlak zekasıyla biyokimyayı size bambaşka bakış açıları yakalayarak anlatır. bir metabolizma, bir hemoglobin anlatır ki.. tadından yenmez. hızlı konuşur, hiperaktiftir, ama hiç bir söylediğini kaçırmazsınız. bir çok mekanizmayı günlük yaşamda kullanılan örneklerden yola çıkarak anlatır, somutlaştırır. dersini dinleme fırsatı bulamayan, sadece kitabını okuyarak bile saygın hocaya hayran kalan arkadaşlarım var :)

    azıcık muhabbet etseniz hele.. çok hikayesi vardır anlatacak, dolu dolu bir yaşamı ve inanılmaz bir yaşam enerjisi vardır.

    çok duydum öğrencilerden ve hocalardan, türkiye'nin en iyi biyokimya hocasıdır diye.

    benim şimdiye kadar tanıdığım en iyi hocadır, saygın demirel.
  • tusemin en büyük övünç kaynağıdır. bu adamsız tusem, yoğurtsuz mantıya benzerdi heralde.

    favori deyişi: "ben bilmiyorum sen napicaksin" dır.
  • saçları kestirmeyeydi iyiydi.
  • afedersiniz ama çok taşşaklı bir hocadır.tusemin onur kaynağı olduğunu söylemiş birisi.biyokimya camiasının da gurur kaynağı olabilir aynı zamanda.
  • insanı derse kitleyen adam. evet evet bildiğin derse kitleniyorsun. yüzünde zaman zaman beliren bir sırıtma ifadesiyle(oha anlıyorum ve hatta seviyorum ifadesidir bu.) dinliyorsun dersi. 'bi' daha söyle hocam. ne olur bi' daha söyle. çok güzel anlatıyorsun' diyesin geliyor. biyokimya kardeş bu boru değil; ama seviyorsun işte, adam sana öyle bir anlatıyor ki bugüne kadar ki tüm hocalarına lanet ediyorsun. bazen söze bunu dünyada bilen biri varsa o da sensin ama neden bildiğini bilmiyorsun, zaten bilmene de gerek yok diye başlıyor ve sana saçma eğitim hayatını sorgulatıyor resmen.
    çok net bugüne kadar dinlemekten sıkılmadığım tek hoca, adamın her dersinde kafamda ayrı bir ampul yanıyor. oha lan adamın yüzünden ampül kafa oldum ama hala çok seviyorum.
    adamı daha kaç haftadır tanıyorsun lan nesini seviyorsun diye düşünüyorum. daha ne olsun ki adam bütün bir biyokimyaya bakışımı dolaylı olarak kliniğe bakışımı değiştirdi, sevmeyeyim de ne yapayım kardeş?
  • türkiye'nin en iyi biyokimya hocasıdır. fakültede yıllarca, saatlerce öğrenemediğin biyokimyayı iki haftasonunda öğretiverir.
    ayrıca duruşuyla, nezaketiyle, motoruyla, giyimiyle, dinlediği müzikler, gezdiği yerler ve dövmeleriyle (çok emin değilim de sanki gördüm) ve bunlara sahip birine göre mütevazı oluşuyla oldukça tarz bir adamdır. mükemmel bir insandır.
  • derslerden sonra elini yıkıyor mu merak ettiğim hocamızdır. dersi her ne kadar subkortikal anlattığını ifade etse de, derse kendisini öyle verir ki tahtaya yazdıklarını akıcılığını bozmamak için eliyle siler*.
hesabın var mı? giriş yap