• bu da ayrı bi vaka olmaya başladı. çok yaygın artık.

    bazı insanlar kendilerini instagram, facebook gibi ortamları eleştirmeye adamış durumda. "hava da çok sıcak oldu be" desem karşılığında "sıcak tabi, insanlar şimdi instagramdan sahte hayatlarına maske olarak yalandan tatil fotoları koyar" diye cevap veren adamlar var aq.

    yavrucum bi salın kendinizi.

    tamam anladık sahte hayat yaşıyoruz tamam.
  • değişime olan direncin göstergesidir. onlar eleştirdikçe sosyal medya kullanımının azalmamasından aksine gün be gün yaşamımızın daha büyük parçası olmasından çıkarsalar bari.

    sosyal medya da değişecek, adı değişecek, daha da tahmin edilemez şeyler gelecek ve birileri hep yeni gelene uyumlanmak yerine eskiyi istiyecekler.
  • bu hastalıktan müzdarip bir arkadaşım var. nick vererek kendisini rencide etmeyeyim ama aynı zamanda sözlükte de badim.

    adamın son girdiği entry şu şekilde.

    "fazladan 2 tane kalp gelecek diye kendi fikrinizi bile söyleyemez oldunuz. sözlük ortamında takdir edilmek için siyah bildiğinize bile beyaz diyorsunuz artık. çünkü amacınız haklı olmak değil, beğeni görmek. instagram'daki like, sözlükteki favori. alın hepsi sizin olsun. beğenilmeye aç, zavallı mahluklar. "

    bu entry'den 3 dakika sonra bana attığı mesajda ise şöyle demiş.

    " kanka naber. son girdiğim entry'i favlar mısın? "
hesabın var mı? giriş yap