• jennifer aniston ve gerard butler'ın başrolünde olduğu 19 mart'ta vizyona girecek komedi filmi. fragmanı oldukça eğlenceli görünüyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=czxe0aalfek
  • vasat bir film. jenifer ablanın bu yaşına rağmen hala taş gibi durduğunu görmek için ise ideal.
  • çok dandik bir romantik komedi. birazcık i love trouble'dan esintiler taşıyor ama ikisi kıyas kabul etmez.
    zaten her gerard butler filminde olduğu gibi filmin ilk 15 dakikası çemçük ağzına alışmaya çalışıyorum, konu orada kaçıyor.
  • imdb janrlarını ele alırsak: aksiyon? değil, pek hareket göremedik iki araba ve bi kaç ateş etme sahnesinden başka. komedi? sanmam, tebessüm dahi ettirmiyor. suç? ortada bi suç var ama, yaaani. romantik'in yanından bile geçmiyorum. puan mı: 2/10.
  • son derece yavan bir filmdir.aksiyon kıyısından geçmez,romantizm desen oturmamış,komik bir durum da görmedim.halbuki seneler sonraki yakınlaşma sahneleri çok daha içe işleyebilirdi.tat yok tuz yok.
  • evet klasik ama kesinlikle kötü denmeyecek bir film. tüm klişeleri içerse de hiç gülmeden bitirdiğim amerikan komedilerinden sonra oldukça eğlendiğimi itiraf ediyorum. hikaye kötü değil, oyuncular kötü değil. sadece çok kısa bir süre filmin aksiyonu düşüyor, o da olsun artık. biraz romantizm katılmazsa olmazdı. ayrıca jennifer aniston hala tüm taşlığını koruyor, takdir ettim. sadece yeni burnunu çok beğenmedim.

    --- spoiler ---
    this is why you called me baby!**
    --- spoiler ---
  • odun gibi gidilince eğlendirmeyen film. lakin neşeli biriyseniz ya da filme gittiğiniz zaman neşeli bir zamanınızsa gayet tebessümler, gülücükler içinde filminizi izleyebilirsiniz.

    imdb puanını bilmem ama bence güzel bir filmdi, gittiğime pişman olmadım.
  • eğlenceli birkaç arkadaşla gidince eğlenceli bi film.. hatta beklentisiz gidince daha da çokta güzel iyi oluyor..
  • inancımı tamamen kaybettiğim romantik komedi türüne hiç de fena kotarılmamış bir aksiyon faktörü katarak bende olumlu hisler yaratan film. en başarılı yanı başrol oyuncuları arasındaki cuk oturmuş kimyaydı. birbirlerine gıcık olduklarında da inandırıyorlardı, sonrasında da. dedektiflik kısımları çok şaşırtıcı değildi, genel olarak da gidişatını tahmin etmekte zorlanmadık fakat izlerken keyif veriyordu ve kanımca "kötü" diye özetlenebilecek bir kalitede değildi.

    atlantic city'nin filme şahane bir set oluşturması da sevmeme yardım etti diyebilirim.
  • kafaya track koyup +225 gold ile başkasının marifetinden para kazanan, bir kaybolup bir beliren, kovaladığında kaçılamayan, gem alınınca balon misali patlayan bir garip dota heyvanı.

    jeniffer aniston hala taş gibi.

    söz sende kırca..
hesabın var mı? giriş yap