*

  • evet arkadaşlar, beklediğiniz gün geldi çattı. symplex firması lte ile hizmetimize sunulan yeni bir özelliği desteklediğini duyurdu. wifi'den mobil veri depolamak.

    artık mobil veriniz bitti diye dert tasa etmeyeceksiniz.

    şimdi play storedan connecting authority programını indiriyoruz. program şu anda play storeda indirimde ve 2,48tl'ye satın alabilirsiniz.

    indirip kurduysanız programı açıyoruz. sağ üstte 3 nokta var ona tıklayıp ordan settings e basıyoruz. program henüz türkçe desteği içermediği için biraz kurcalamak iyi olabilir sizin için.

    settingsten cloud connected a tıklıyoruz. ve wifi'den depolamaya bırakıyoruz.

    mobil veri depolandıktan sonra onu çalıştırmak için öncellikle normal operatörde bir miktar mobil veriniz olması lazım. mobil veriyle bağlandıktan sonra wifiden depolanan veriye geçiş yapabilirsiniz.

    örnek için mobillpg

    benden bu kadar arkadaşlar bu bir amme hizmetidir. yeni yeni teknolojik gelişmeli takip ediyorum ve sizi haberdar edeceğim.

    sağlıcakla.
  • adam neyle uğraşmış helal olsun diyorum.
  • mining ile mümkün olabilecek şey. wi-fi'a bağlı iken mining yapacaksınız, kazandığınız tutar karşılığında mobil data kotası yüklenecek.

    aranızda yazılımcı girişimciler varsa bunu kullanabilir. üstelik bunun gerçekleşmesi için hazırlanacak mobil uygulamadan gelecek kullanıcı kimlik ve verilerini de nakite çevirebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap