*

  • 1. sanatsal içerikli olan entel dantel bir wallpaper seçilir. renkler ve imajlarla verilmek istenen mesaja, edilmek istenen selama uygun bir kompozisyon oluşturulur. kolaj en güzeli olur. pop art her kapıyı açar. renk seçimi estetik anlayışı ve moodun tarifsiz akışı hedefi bulur. misal pembeli filan pastel bi ortam yaratmışım, yani duygusal anlayışlı bi insanım, klasik bi tip değilim ki... misal kırmızlı, yeşilli, sarılı bi ortam yaratmışım, ateşli sevisgenim... çılgın atıyorum.

    2. bilgisayarda mevcut bilimum enteresan software shortcut olarak, quick launcha, desktopa serpistirilir. hele ki bi takim software development, case tool'lari, 3dmax, fotoşap, sniffer pro tarzı high end user profilinin kullanabildiklerinden olursa tadından yenmez. nedir burada mesaj. grafikerim, creative bi işle meşgulüm, önemli bir kişiyim, ay proje yöneticisiyim canım* filan gibi...

    3. ortama üç beş internet explorer eklenip bunlarla yine kişiliğinize ait ipucu verebilirsiniz. misal amazon açmış adamım browser'ımda, internetten dvd söylemekten çekinmiyorum. misal biletix, her hafta bir babylon havası, her hafta bir etkinlik. misal msdn, it sektöründe istihdam ediyorum, maaşım ikibin beşyüz amerikan doları.

    4. winamp açılır. hedef kitle belirlenip, buna göre bi playlist hazırlanır. yani türkçesi; şu tür müziği dinleyen bayanlara selam ederim, ya da radiohead dinleyen baylar ne duruyorsunuz?.. gibi.

    5. son olarak sözlükte alakalı alakasız bir sayfa açılarak print scrn tuşuna basılır. burada önemli olan, sözlüğün popüler yazarlarından bazılarının badi olarak gözükmesi, olmadı bunlardan gelen güzide bir mesajın araya kaynamasıdır. bak ben bu klasmanda insanlarla takılıyorum hesabı.
hesabın var mı? giriş yap