• cia mülakatlarında ajanlara verilen metin cevaplı 3 sorudan birisi.

    *1 milyar dolara aralıksız bir yıl gözlem altında eşek taklidi yapar mısınız?
    *sonrasında 1 milyar doları ne için ve nasıl kullanırdınız?
    *1 milyar dolara yapabileceğiniz en çirkin şey nedir? (hayal gücünüzü zorlayın)

    bu cia ne istiyor, neyi amaçlıyor merak ediyorum.

    ekleme: arkadaşlar bu soru aslında mossad ve cia’nin aralarında geliştirdiği bir yöntemmiş. kişi bu soruyu cevapladığı anda onlarca yerine vücut semptomlarını incelemek için bir şeyler takılıyormuş. terlemesinden dudak hareketine, kalp atışından nefes alışına kadar her şey göz önünde bulundurularak kişilik tahlili yapılıyormuş.

    ayrıca bir yazar arkadaşın anlattığına göre. evet yaparım diyen bir aday ajan makinede dürüst olarak gözükmediği için emin misin sorusunun üstüne cia tarafından önüne 1 milyar dolar konulmuş tabi çek olarak. ve adam ciddi bir şekilde kabul etmiş ama 3. ayda adam kendini tamamen eşek sanmaya başlamış. bir nevi cia için win-win olayı hem deney yapıyorlar hem de sadık ajanlar yetiştiriyorlar. bu redditte çok tartışılan gerçek bir olay.
  • nereye anırıyoruz?

    tanım, cia tarafından yapıldığı iddia edilen bir testimsi
  • nerede yapılacağına göre değişir, bazı yörelerde sıkıntı olabilir
  • eşek taklidi anadolu kırlarında yapılacaksa tekrar tekrar düşünülmesi gereken soru.
  • bana sorulsaydi hayır diye cevap vereceğim bir soru.

    hayır bir milyar dolar bir yıl boyunca eşek taklidi yapmam. hayatımın bir yılı söz konusu. ölüm döşeğindeyken ben bir milyar dolar versem hayatıma bir yıl ekleyebilir miyim? değil bir yıl, bir gün bile eklemek mümkün değil.
    o yüzden para için bir yılı eşek taklidiyle geçirmek ( hem de gözlem altında) asla ama asla kabul edebileceğim bir şey değil.
    cıa in beklediği cevap ne bilmiyorum ama benim cevabım hayır asla şeklinde olacaktır.

    ek:
    bi dakka agzimdaki gümüş kaşığı çıkarayım da ağız dolusu bi güleyim. ahahaha....
    parayla ilgili bir sorunum yok, parayı severim ben de ama kendimi ve insanlık onurunu daha çok seviyorum. bu yüzden saçma sapan geyik bir başlığa yazdığım basit bir entry yüzünden bana özel mesajdan ağır salaksın filan diyen oldu. aynen iade ediyorum kendisine.

    çoğunuz yaşamanın ne olduğunu bilmediğiniz gibi ölümün de ne olduğunu bilmiyorsunuz. herkes 90 yaşına kadar tıbbi destekle gül gibi yaşayacak saniyorsunuz. 4 tane akademisyen çatır çatır vuruldu bir kaç gün önce, ne umutları vardi. ama tabancayı eline alan bir manyak sizin de karşınıza çıkabilir. çat çat çat kurşunlar vücudunuzda beyninizde, öldünuz, geçmiş olsun. bir milyara yeni beyin taktirisiniz artık.

    benim 10 yaşındaki yeğenim öldü. önce türkiye sonra almanya'da paranın satın alabileceği en iyi tedaviyi görmesine rağmen öldü. 3 yaşından 10 yaşına kadar hastane köşelerinde harap oldu. acılar çekti. elinde kolunda yapışık intraketler, belinden koca iğneyle sıvı almalar, takili serumlarla geçen kısacık bir hayat ve kaçınılmaz son ölüm. bir milyar tl, bir milyar dolar, bir milyar euro kar etmez buna. hepiniz paranın köpeği hatta eşeği olabilirsiniz, olun zaten hakettiginiz de bu, hayvan gibi yaşamak...
  • anasını bile zükerün. taklit ne demek.
    tanım: 9 sıfırlı ödülü (hem de dolar) olan cia testi.
  • yılda 12*1.603 tl'ye yapan milyonlar var .

    alın size beklediğiniz politik espri .
  • yapmam diyen yalan söylüyor.
  • -evet yaparım. 1 sene dişimi sıkar, sonra geri kalan ömrümü krallar gibi yaşarım.

    -california beverly hills'te rodeo drive'a yakın bir ultra lüks villa, garajında rolls royce wraith, aventador, maybach, pullman, özel jet, yat vs.

    -1 saat eşek taklidi yapana 10 bin dolar verir hatta yarışma bile düzenlerim. geldiğim yeri unutmam hahah.
  • eşeklik yapmak varken neden taklidine ihtiyaç duyasın ki diye sordurtan entry...
hesabın var mı? giriş yap