• 2018 2019 euroleague sezonu ilk maçımız. herbalife gnar canaria'nın tarihinde ilk euroleague maçı. daha önce fener ve ispanyol takımı hiçbir kupada eşleşmediler.
  • bu maç ilginç bir ilke sahne olacak.

    gran canaria'nın 40 yaşındaki oyuncusu albert oliver sahaya adım attığı anda euroleague tarihinin en yaşlı çaylak oyuncusu olacak.
  • http://www.euroleague.net/…ecode=7&seasoncode=e2018

    bein sports haber yayınlayacak. canaria'da luke nelson sakat. marcus eriksson ve chris evans'ın durumu yarın belli olacak. fener'de sakat yok
  • sonunda yeni sezona ve dünya'nın en güzel takımına yeniden kavuşuyoruz. sezonun ilk maçı olması dolayısı ile çok fazla teknik detaya girmeden genel bir değerlendirme yapmak gerekirse;

    *gran canaria euroleague'in yeni takımı. bu düzeye gelebilmelerini geçen sezon yerel ligde elde ettikleri başarıya borçlular. tabi ispanya liginde yer alıyor olmaları da onlara bu imkanı sağlamış bulunuyor. son sezonda acb liginde yarı finale kalan 4 takımdan 3'ünün a lisansı olması nedeniyle gc, c lisansı alarak el'e katılma hakkı elde etmişti.

    *bu maçta bizim için belirleyici olacak temel şey bence takım olarak konsantrasyon durumumuz olacaktır. el'in yeni takımı vs demeden rakibe saygı duyarak oynamayı başarabilirsek kazanmak zor olmayacaktır.

    *gran canaria, bu sezona barca mağlubiyeti ile başlamasına rağmen daha sonraki 2 maçlarını kazandılar ve ligde 3'de 2 yaptılar.

    *hücumda çok iyi top çeviriyorlar ve boş pozisyonu bulana dek sabırla paslaşabiliyorlar. ayrıca tepeden içeri uzuna indirilen pasları da sık kullanıyorlar. boş dış atış vermemek adına savunmada mutlaka hızlı olmalı, hemen her şuta el gösterecek seviyede savunma yapabilmeliyiz. içeri inen toplarda da hem pas arası yapabilecek hem de yardım savunması getirebilecek kalinic, ennis, gigi gibi oyuncuların etkili olabilmesi bize artı yazacaktır.

    * sloukas, ennis, melih gibi oyuncuların kısalar karşısında kolay geçilebileceğini düşünürsek, bu maç özelinde değil hemen her dönem olduğu gibi, switch savunma etkinliğimiz önem kazanıyor. jl henüz bu savunmaya adapte olabilmiş değil. bu nedenle melli ve vesely'nin bu maçtaki sorumlulukları epey fazla olacaktır. içerde mismatch kovalayacaklarını kestirmek zor değil. bu nedenle yardım savunmamızın bu maçta anahtar rol oynayacağını düşünüyorum.

    *iyi savunmanın yanı sıra, hücumda melli, dixon, gigi gibi oyuncuların dış atış yüzdeleri açısından en azından standart bir maçları olursa çok zorlanmayız

    *basketbolda ''play-off'' sistemi olduğu için bu maçlardaki sonuçlar, daha çok sezona başlangıç biçimi açısından psikolojik bir değer taşır. yoksa, bırakın büyük farkla kazanmayı kaybedilmesi dahi çok büyük önem arz etmiyor. önemli olan regular sezonun sonunda ev sahibi avantajını elde etmiş olarak top 8 de yer alabilmek. futboldaki gibi ligi lider tamamlayan takım şampiyon olsaydı bu maçın puan açısından daha farklı bir değeri olabilirdi.

    *el'in ilk maçları için yeni transferlerin performansları, adaptasyon süreçlerini kestirmek adına verecekleri katkı maçın skorundan daha önemli olacaktır. tabi ki birçok oyuncunun aynı anda formsuz olması, konsantrasyon sorunu gibi ekstra şeyler olmazsa ibre bizden yana ve kaybetme ihtimalimiz pek görünmüyor.

    yeni sezona güzel bir başlangıç yapalım.

    başarılar fenerbahçe'm.
  • rakip takımın büyük motivasyonla çıkacağını düşündüğüm maç.
    yeni sezonda başarılar dilerim fenerbahçem
  • yeni ve gereksiz yabancı kuralı sağolsun, bu yıl ilk kez dünyanın en güzel takımını tam kadro izleyebileceğimiz maçtır. 20:45 de başlayacak olup bein spors haberden de şifresiz olarak yayınlanacak.

    rakip kanarya tecrübesiz bir takım, tarihlerinde ilk kez el de oynayacaklar. kadroları el için pek yeterli bir seviyede değil.

    dünyanın en güzel takımı rahat bir galibiyet ile sezona başlarız bu akşam.

    yolun sonu vitoria-gasteiz olsun.
  • fenerbahçe'nin rahatça kazanacağını düşündüğüm maç. önemli olan yeni katılanlar kadro derinliğini nasıl etkileyecek ve asist sayımız kaç olacak. ben şahsen akıcı bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum.
  • beinsports haber maçı yayınlıyor ücretsiz olarak.
  • maça kararlı başladık.skor: 15-4
  • vesely airlines şova başladı
hesabın var mı? giriş yap