• o esnada tribünde çılgınlar gibi alkışlayan kişiler bugün khk'larla terör örgütü üyeliğinden dolayı işlerinden kovulurken, kürsüdeki kişi devlet başkanı olmak için çabalamaktadır.

    türkiye çok ilginç bir ülke.
  • kandırılmış, aldatılmış, yalanlarla oyalanmış bir garibanın tüm saflığı ve temizliği ile hocasına seslenişidir.

    kandırdılar.

    beyler :(
  • akp döneminde uluslararası ticaretin artmasının en önemli sebeplerinden birinin türk okulları ve türkçe olimpiyatları olduğunu düşünüyorum. tabi ki devleti ele geçirmeye yeltenen fetönün savunulabilecek hiç bir yanı yok, fakat düşman bile olsalar bunların yaptıklarını ve etkilerini analiz etmezsek gelecekte doğru bir yere varamayız. bu olimpiyatlarda ve okullardaki faaliyetlerin yan sonuçlarından biri, oralara otobüslerle, uçaklarla götürülen iş adamlarının kafalarında, ilk defa yurt dışı ile ticaret yapılabileceği, oralarda bir ayağının olabileceği fikrinin oluşmasıydı. bir kısmı zaten oralara göç etmiş yurttaşlar olup anadoludan gidenlerin çoğu da türkiye dışına ilk defa çıkıyordu. bu şekilde yurt dışına açılan, zaten işçiliği ve kaynakları verimli anadolu küçük esnafı ve sanayicisi hiç bir zaman konsolosluklardan ve orada faaliyet gösteren deniz feneri gibi üç kağıtçı yardım derneklerinden elde edemeyeceği, danışmanlık ve yol göstericilik hizmetlerini, sembolik yardımlar karşılığında aldılar. pek çoğu ticaretten ve artan üretimden yararlanarak bunun çok üzerinde kazançlara kavuştu. fetönün üzerine gidilmesiyle, ekenomik sorunların aynı zamana denk gelmesi de burada ters giden bir şeyler olduğunu göstermekte.

    dikkatli ve titiz çalışıp, sadece laiklik ilkesine sıkı sıkıya bağlı biçimde polis, ordu ve yargı içinde yapılanma ile mücadele ederek halledilebilecek bir konuyu, ülke sisyasetinde topyekün bir savaşa çevirdiler.

    şerefli türk ordusu mensuplarının da az sayıda darbeci subaylarla birlikte tasfiyesi hükümetin yolsuzlukları sayesinde son dakikada önlendi. ancak bugün fetö ile mücadele amacıyla bu duruma göz yuman ergenekon/balyoz mağdurlarının, kullanım süresi sonunda onları bu duruma getirenleri harcamak istediklerine eminim. bunlar intikam amacıyla referandumda evet bile verebilirler.

    intikamın ne kadar soğuk yeneceğini ya da yenemeyeceğini bilemiyorum. ama bir de böyle nurtopu gibi intikamcı subaylarımız mevcut.

    devlet bahçeli bey'in koltuğu sağlam olsun da diğerleri önemli değil.
  • kandırılmadan önceki videolarından biri. o zamanlar saftı.
  • ak trollerin ve göt kıllarının sesi soluğu çıkmadığı başlık. hepinizi mi engelledim lan*
  • bana göre; bir ülke yönetimi sadece 2-3 yıl içerisinde bu kadar çark edebiliyor, bulunduğu konumdan bu derece farklı bir konuma savrulabiliyorsa, bundan çıkarılması gereken sonuç, artık o ülkenin yıkılmakta olduğudur.

    ülke yönetme işi bu derece çark etmeyi kaldırmaz.
  • son dönem khk'lar ve devlet uygulamaları göz önünde bulundurulduğunda oldukça anarşik bir konuşmadır. barış diyor, hoca efendinin toplantısına katılıyor, hatta katıldığı toplantıdan övgüyle bahsediyor, bunlar resmen bonbadan daha tehlikeli sözler.
  • "rabbim de milletim de bizi affetsin" emrini vererek, kendini affettiren birinin konuşmasıdır.

    vatana ihanet, terör örgütüne yardım ve yataklık, terör örgütü propagandası, terör örgütü üyeliği ve daha neler neler.

    normal bir ülke olsa, terör örgütü ortaklığı nedeniyle parti kapatılır, partinin tüm üyeleri de terör örgütü üyeliğinden hapse tıkılır. aslında hepimiz çok iyi biliyoruz; akp topyekun ülke siyasetinden silinmeden fetö bitmez, bitemez.
  • kandırıldık !!!! velev ki tek adam oldun biri seni kandırıp ülkeyi elinden alırsa ne olacak ???
hesabın var mı? giriş yap