• klasik fenerbahçeli geyiği. biz sıkıldık siz sıkılmadınız.

    --- alıntı ---

    ağustos: "fenerbahçe geliyor"
    eylül: "o sene bu sene"
    ekim: "durduramayacaksınız"
    kasım: 6-0 kutlamaları
    aralık: "ikinci yarı bambaşka olacak"
    ocak: yeni çöp transferler
    şubat: "yapılanma şart abi"
    mart: teknik direktör değişikliği
    nisan: fenerbahçe gidiyor
    mayıs: beinsportsiptal
    --- alıntı ---
  • hakemlerle zirveye yaklaştırılmışmış :d

    lütfen bana başakşehir maçı dışında fenerbahçenin hakemlerle ittirildiği bir maç göstersene, yoksa ben sana kaç haftadır rosier'in atılmama hatta daha dün gece vidaya çalınmayan penaltıyı mı izleteyim ?
  • benim bildiğim fenerbahçe yarın tüm taraftarının kursağında hevesini bırakır.
    ekleme: not beşiktaş
  • ulan bence de fenerbahçe bu sene şampiyon olamaz da uçan kaçan harika beşiktaş'in 5 puan gerisinde ve sene başından beri en çok gömülen takım fenerbahçe. bu rezil fenerden sadece 5 puan öndesiniz hem de fenerin ne oynadığı belli değil demenize rağmen. gs' den söz etmiyorum bile. konsantrasyon, muslera şampiyonluk modunu açtı, terim falan filan...

    kusura bakmayın, bu boktan ligde boktan takımlarınizla boktan fenere bok atmayı da bırakın bi zahmet. boktan ligimizin geçen seneki şampiyonu bu sene küme düşecek. fenere bok atarkene azicik kendinize bakın.
  • aynı başlıkta #122050858 nolu entrymde söylediğim gibi belki galatasaray olur ama fener yine olamaz.

    takılacağımız yerde takıldık. bu saatten sonra 2 maçı alan beşiktaş yine sampiyon.
  • gerizekalının biri de oynanmamış başakşehir-fener maçına fenere 3 puan yazmış ama oynanmamış sivas-beşiktaş maçına 3 puan yazanlara gerizekalı demiş. nerede nasıl yetiştiriyorlar olm sizi de böyle yazdıklarınızı okumadan, utanmadan ulu orta dolanıyorsunuz.
    atarsa tutarsayı bırakın, an itibariyle puan farkı 5.
  • tek gerçek var, bu mal federasyon ligdeki takım sayısını 18den 21 e çıkarınca, tüm takımlar fazla maç oynamaktan ve var incelemeleri yüzünden 10ar 15er dakikalık uzatmalardan dolayı bu maratonu kaldıramıyorlar, sakatlıklar vs cabası.
    o yüzden trabzon şampiyon olsa bile şaşırmamak lazım, her maçta sakatlananlar oluyor ve son dakikalarda oyuncuların pili erkenden bitiyor. avantaj şimdilik beşiktaşta ama gelecek maçlarda olası 1 2 sakatlık, kırmızı kart vs düzeni tamamen bozar. he bir de sondan 3. maçta galatasarayla oynayacağı maç bence gs fb bjk arasından kimin şampiyon olacağını belirleyecek.
  • pazar günü, emre belözoğlu ve 6 on numaraları, aykut kocaman'ın 7 ön liberolarını geçmeyi başarırsa gör sen cümbüşü.

    not : iş insanı ali bey.
  • seneye oynayacağı şampiyonlar ligi maçının ilk düdüğüne kadar inanmayacağım iddia.
  • bunu söylemek için çok erken, çünkü fenerbahçe mutlaka puan kaybedecektir. yedide yedi yapması çok zor (alanya (d), başak(d), a.gücü(d) gibi maçları var). yaparsa şampiy diyebiliriz zaten, aşağıda detaylandıracağım.

    öte yandan, beşiktaş'ın tam anlamıyla taş gibi takımlarla çok, çok zor maçları var. bunlardan ikisi (her ne kadar istanbul'da oynanacak olsa da) -karagümrük ve hatay- tersi çok pis takımlar. göztepe'yle de deplasmanda oynayacaklar. hepsi zor maçlar ve fener bu takımlarla olan maçlarını tamamladı.

    bunlara ek olarak, sivas ve rize deplasmanlarıyla gs derbisi var. belki 3-4 hafta önce olsa bjk çakar geçer derdik, ancak son haftalarda çok sallantıda bir görüntü çizdiler. fener'in üstte bahsi geçen maçları için nasıl kimse '9 yaz geç' diyemezse, beşiktaş'ın bu maçları için de diyemez . hatta düşme hattının sadece 1 puan üstündeki kayseri maçı bile garanti değil takım bu haldeyken.

    son tahlilde, daha çoook sürprizlere gebe bir sezon sonu olacağını düşünmekteyim efem. şampiyonluk son haftaya kalmazsa, asıl şaşırtıcı olan bu olur.

    düzeltme: imla.
hesabın var mı? giriş yap