• "tiner çekip çekip maça gelmeyin, zaten ortalık karışık." mealinde bir tweet.

    edit: bazı serseriler hemen üstüne alınmış tinerci lafını. belki ben 1453 kartalları'na diyorum? yani harbiden bırakın bunu artık ya. bu tiner yolu iyi yol değil arkadaşlar. geleceğinize yazık. çoluğunuzu, çocuğunuzu düşünün.
  • yine renkli totoşları ayıklamamıza vesile olmuş tweet
  • sayesinde tiner esprisi yapan bir gerizekalıyı daha engellememizi sağlamıştır. faydalı bir tweettir.
  • sayesinde alıngan tinercileri görmemizi sağlamıştır. faydalı bir tweettir.
  • bir gerizekalıyı daha engellememizi sağlamıştır. yüce rabbim, verdikçe veriyor.
  • kulübün çıkarları doğrultusunda,uyarı amaçlı atılmış tweet'tir.
    mağlum,ülkemiz kendini bilmez dengesizlerle dolu olduğu için 3-5 kişinin yaratacağı taşkınlığı koca bir camiaya maal olmaması ,yıllarca stadının tamamlanması bekleyip hiçte azımsanmayacak fiyatlarla yeni stadında kombine alan taraftarların emek ve paralarının heba olmaması için gayet yerinde ve uygun olan tweet'tir.
  • iyi de vodafone arenada sahaya kim atladı ki zaten??

    32000 kombineli adam var. kombineli adam atlamaz. geriye sponsorlar hariç 3000-4000 adam kalıyor. onun da bi zahmet tedbiri al. gerekirse 50 tane ek güvenlik koy kale arkasına.

    ayrıca ortamı kendi kendimize geriyoruz. neymiş kulübe büyük cezalar aldırmamalıymışız.

    bunu resmi hesap diyor. resmen saftiriğiz lan. olum bu ülkede şikeden ceza alınmıyor. rakibi sahada dayak manyağı yapıp da 1 maç saha kapatma alan takımlar var.

    ne büyük cezası amk?? bütün tribün sahaya girse maksimum 1 maç saha kapatma almamız lazım. sen bununla uğraş. twitterdan kendine "büyük ceza" yı layık görmek de neyin nesi??

    yani harbiden maçta sahaya 1 kişi girse ve sana 5 maç ceza yapıştırsılar ağzını açamazsın artık şu tweetten sonra. kendi kendine cunku cezanı vermişsin. "büyük ceza" alırız demişsin.

    büyük saçmalık bu tweet. ortamı durduk yere geriyorlar.
  • sadece sahaya girme yazacaklarına, küfür etme ve ettirme, sahaya yabancı madde atma diye de ekleme yapsalarmış daha iyi olurmuş.
  • takımın iyi gittiği dönemlerde yıllardır kalkmayan deplasman yasağının bizim stadımızdaki ilk derbi maçta kaldırılması bazı şerefsizler için fırsat olabileceğini düşünerek atılmış olan bir tweet
  • daha maç başlamadan mağdur olmayı hedeflemiş, babası anasına yürürken yaslamasından mütevellit doğan ipnenin açıklamaya çalıştığı tweet. insan olmayı başaramayan senin gibi yavşaklar var ya hani olimpiyatta ayak üstünde yaslarken sahaya atlayan, hah işte senin gibi yavşaklar uzak dursun, insan gibi taraftar gelsin diye atılmış tweetdir.
hesabın var mı? giriş yap