• yayımlanmıştır.

    kılıçdaroğu tanıtım videosu

    tanıtım videosunda kemal kılıçdaroğlu'nun tek bir cevabı bile yok. sorulan soruların çoğuna zaten önceden cevap vermişti, ama dedem burada da daha gür sesle gerekeni yapmıştır.

    sorulan sorularda da en çok türban mağduriyeti peşinde koşan bacı, crop giyen dövmeli hüdepar sevdalısı kezban ve ''bu ülkede sadece 147 bin mülteci var'' diyen winner ceketli karikatür tip dikkatimi çekti. bu adamı bağcılar'a bıraksanız nerede olduğunu 1 saat anlayamaz. adres tarif edecek türk bulamaz. gerçi bağcılar'a pek gitmediğim için ben de anlayamam.
  • yurtdışı sandıkları kapandı daha tanıtımı gelecek... programın kendisi ne zaman seçimden sonra mı?
  • merak edilecek ya da heyecanlanacak bir program değildir.

    programı izleyip oyunu değiştirecek bir akpli henüz tanımıyorum.
  • 16dk uzunluğunda olacak tanıtım videosudur.

    oğuzhan uğur elbette taraflıdır her insan gibi. ancak program formatının tarafsızlığından en ufak bir şüphem yok.

    aklı selim ve özellikle önceki bölümleri izleyen herkes bu fikirdedir zannımca.

    ama bu çocuğu harcayacaklar diye korkuyorum.
  • babala gibi ismiyle müsemma absürt bir sosyal medya eğlencesini neden bu kadar ciddiye alırlar anlamam. gençlerle buluşma platformu falan diye lanse ediliyor bir de o tuhaf ismi sürekli. yani ekşinin yaptığını anlarım belli bir statüye erişmiş değişik tipleri çağırıp onlara garip sorular sorduruyorlar eyvallah ama siyaseti ve siyasileri alet etmeyin olm şöyle şeylere. hem memleket elden gidiyor diyorsunuz hem de bu durumu ne kadar ciddiye aldığınızı bu şekilde gösteriyorsunuz. çelişiksiniz paradokslarla dolusunuz yeminle. eğlencesine izlenir böyle şeyler. ülkenin geleceğini kurtarma peşinde olanların mutlak ciddiyet pür dikkat mesajı verip ülke elden gidiyor edebiyatı yapanların bu tip oluşumların sahnesinde rol aldığı bu tip programlar gerçekten size ve bize artı değil eksi oy kazandıracak, ama bunu göremeyecek kadar bu küresel kültürün farkında değilsiniz. ahah olay da çıkmış bir de programda. birileri "yanlış" yapmış, programın süper kahramanı da onu kovmuş stüdyodan. ya gerçekten komik her şey o kadar komik ve absürt ki artık mantığım almıyor hiçbir şeyi. ülkenin geleceği gençlerse şu tv ekranlarına (kendi ekranlarınızla başlayın ilk mesela biz de inanalım) bir iki gençlik programı koyun olm lan. trt2'de vardı bir ara mesela böyle bir yarışma programı gençler böyle engelleri olan odalarla dolu bir platformda ilerliyordu falan. ya neyse işte, siz kimi kandırıyorsunuz gerçekten siz neyin peşindesiniz anlamıyorum. neymiş, gençler soru soruyormuş siyasiler cevaplıyormuş. hadi cnm siz de. günlük iş yapmaktan öteye gitmiyor şu saçmalıkların hiçbiri.
  • ulan çok seviyorum ya.
    salona girer girmez en önden arkadaşlarını kaldırıp gençleri oturtması, güler yüzü , duruşu, dürüstlüğü ile bambaşka bi adam cumhurbaşkanı olmuyorsan da dedemi kaybettim gel dedem ol bari piroooo.
  • e tanitimda hic dedemin cevaplarina yer verilmemis? ne alaka?
  • sorular epey sert görünüyor. programın tamamını ve cevapları çok merak ediyorum. bakalım içerisi chp'li dolu diyebilecekler mi?
    edit: helalleşme ile ilgili soru soran bir kız var. deprem zamanı cumhurbaşkanı da helallik istemişti. acaba nasıl bir soru sorardı merak ediyorum.
  • olması gerektiği gibi editlenmiş bir fragman.

    işine geldiğinde ne güzel tanıtım hazırlıyorsun lan oğuzhan. yemedi mi bu sefer 'ters köşe' yapıp ben bu işi biliyorum diye piyasa yapmak?
  • yine türbanlı bacılar mağdurum da mağdurum edebiyatı yapıyor. çıkmış bir başka dövmeli ve açık giyinimli troll kız, lgbt'yi desteklerken niye başörtülüleri desteklemedin diye saçmalıyor. karşında hizbullah var senin yakında o dövmelerin ve açık giyimin yüzünden seni dört duvara kilitleyip sahiplendirmek isteyecekler bre akılsız satılık köpek.
hesabın var mı? giriş yap