• “istanbul'umuzun güzide kulübü galatasaray'ın bu çağrısına ibb başkanı olarak destek oldum. tüm galatasaraylıları da değerli kulübümüze destek olmaya davet ediyorum. #aslangibisponsor @galatasaraysk” açıklamasıyla galatasaray'a bağış yapmasıdır. hayatının hatasını yapmıştır.

    imamoğlu bağışı

    görsel

    görsel
  • hayatının hatasını yapmamıştır.

    ülkenizin geleceğini sırf bir siyasi herhangi bir futbol takımına destek olduğu için ateşe atmak peşindeyseniz buyurun koşar adımlarla gidin. ama sonra iş yok, para pul oldu vs ağlamak yok.

    adettendir: kralexspor
  • niye futbolcular daha rahat yaşasın, abuk sabuk oyunculara servetler ödensin, menajerler zengin olsun üzerine de avrupa'da başarısızlık gelsin diye bağış yapayım. dünyanın parasını kazandınız mı kazandınız, devlet borçlarınızı siliyor mu siliyor, eee. birlikte mi yedik biz ödüyoruz. spor kulüpleri bu ülkenin sırtında ağır bir kamburdur. kim olursa olsun bağış yapmak ağır saçmalıktır. hiç gerek yoktu. siyasi duruşuna saygımız sonsuz elbette. istanbul'u talandan kurtarmıştır.
  • bence normal bir harekettir.

    haziran ayinda yine ekrem imamoglu besiktas'in birakmamseni kampanyasina da destek vermisti zira.

    asil sorulmasi gereken soru, fenerol icin niye destek vermedigi. baslikta da surekli verdigi hakkinda bir algi olusmus ama oyle degil. destek vermek zorunda elbette degil, o zaman neden tum istanbul kuluplerinin arkasindayiz minvalinde konusuyor?

    edit: fenerol icin de an itibari ile yapmistir. demek ki neymis, daha once yapmamis.

    sonuc olarak, 3 buyuk kulube de yapilmamasi gereken bagistir efendim ayni zamanda *
  • arkadaşlar adam beşiktaş'a da yaptı. tüm takımlara yapıyor. buradan size malzeme çıkmaz. oyna devam. kişisel serveti ile yaptığı yardım sizi ilgilendirmez.

    https://twitter.com/…glu/status/1271464080054857733
  • ne hatası amk salak mısınız nesiniz ya siz ahahah. siyasi olarak bir fırsat görmüş ve bireysel olarak bağışını yapmıştır. daha önce beşiktaş'a yaptığı gibi. fenerbahçe'ye bağış yaptı mı yapmadı mı hatırlamıyorum. ona bakmak gerek.
  • rte`nin mesut ile videosu ve fotograflarina ayni sekilde tepki vermiyorsaniz,

    .ittirin gidin uzakta aglayin.

    adam kisisel hesabindan göndermis, belediyeden degil, o yüzden siz hayirdir ?
  • kişiden bağımsız futbol kulüplerine daha rahat para saçsınlar diye bağış yapmak aptallıktır.
    ekrem başkanın bağış yapması durumu değiştirmiyor.
  • bu adam hakikaten siyaseti biliyormuş.
    sosyal yardım , altyapı, ulaşım , spor, sanat ... her açıdan her fırsatta kaleye çataldan vuruyor. her an aktif. bravo başkan.
    bazen sempatiyi böyle de toplayabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap