• ağlayanın malında gözü olmayan, ve bunu kendi hayatının mottosu olarak belirlemiş abimiz.

    buyrun:

    ağlayanın malı gülene fayda etmez ***lütfen bu açıklamayı okumadan mesaj atmayın*****

    çünkü herkese teker teker sistemi anlatma imkanım olmuyor.

    bazıları soruyorlar kazanıyorsun peki neden satıyorsun diye... böyle diyenler zaten kafadan kaybediyorlar.
    ben bu işi amerikalı ve türk yazılımcılar tarafından yapılan analiz programları ile yapmaktayım. bu analiz programlarının bana aylık büyük bir maliyeti var. yani harcadığım emeğin yanında birde cebimden çıkan paralar var.

    ben 1 kupon için 1 haftalık çalışma yapıyım, analiz programlarına aylık 10 binlerce tl para veriyim, üstüne kuponları bedava dağıtayım adam onu istiyor. kimse kusura bakmasın öyle bir dünya yok.
    bu kadar emek verip, cebimden para harcarken çorbada tuzu olmayana tabi ki kupon verecek halim yok.

    tekrar söylüyorum kimse emeğimi bedavaya satın almaya çalışmasın ücretsiz bir şekilde kupon almak isteyenler lütfen mesaj atmasınlar.
    yok şikeli maçmış, yok efendim blog maçıymış, yok %100'müş bunlara inanmayın bunlar palavra! iddaa işi analiz işidir bunu sakın unutmayın.

    *****programlarımız nasıl çalışır.*****
    nasıl kendi tuttuğunuz takımın her şeyini biliyor, her şeyini takip ediyor, ne olacak ne bitecek biliyorsanız diğer bütün dünya takımlarınında ana taraftaymışsınız gibi tutup destekleyip herşeyini bilmeniz gerekmektedir. bunu üst düzey analizciler bile yapamazken sizin yapmanız imkansız.
    işte programımız tam olarak bunu yapıyor. oyuncuların haftalık psikolojilerinden tutun, yönetimin içindeki sorunlara kadar analiz ediyor. bu sadece en ufak özelliği 100'lerce çeşit analizi bir araya getirip bizlere sonuç verir. bizde bu sonuçları diğer analiz programlarımıza aktarıp sonuçları süzüp ve karşılaştırıp kuponlarımızı yapmaktayız.
  • (bkz: hüsn-i talil)
hesabın var mı? giriş yap