• yaparsa adidas yapar dedigim, mukemmele yakin kosu ve antreman ayakkabisi. asfalt yolda degil, havada kosar hissi yaratmasi beni benden aldi. tavsiye ederim.
  • en son adidas indiriminde ultraboost için bana uygun numara kalmadığında sipariş ettiğim koşu ayakkabısıdır.

    iki senedir düzenli olarak koşuyorum (çok soğuk aylar ve korona süreci hariç), haftada 20-30 km yapıyorum. daha önceleri başka markaların başlangıç ayakkabılarını kullandım. son bir senedir sol dizimde meydana gelen ağrılar yüzünden koşamaz hale gelmiştim. her koşuda yaklaşık 3-5 km sonra dizimin ağrısı vuruyor, beni koşu sonuna kadar ve ertesi gün mahvediyordu. artık kendimi kronik sakat olarak görüyor, koşmaya olan inancımı kaybediyordum.

    bu ayakkabıyı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. koşu esnasında ve sonrasında dizimde ne ağrı var ne sızı. anasını sikeyim yapmışlar. olacak iş değil lan. ayakkabının kalıbı çok rahat olmasa bile tabanı gerçekten çok yumuşak. her adımımda bulutların üzerinde pace kasıyorum gibi. koşu sonrası kas ve kemik ağrılarım da minimuma indi.

    dizimin ağrılarını geçirmesi ile tam anlamıyla ihtiyacımı karşılayan bir sipariş oldu, sonraki ayakkabım ise kesinlikle ultraboost olacak.

    eğer koşu işini düzenli yapacaksanız paraya kıyıp kaliteli bir ayakkabı almak şart. aksi takdirde zamanla dizlerinizi mahveder, yürüyemeyecek hale gelirsiniz. ben ettim siz etmeyin.
  • yakalasik bir 50 kilo verdiğim için spor artık hayatımın bir parçası oldu o yüzden çok kaliteli bir ayakkabı almak şart oldu dün itibariyle 800 tl ye aldım continental tabanı ile birlikte muhteşem bir ayakkabı ayağı inanılmaz sarıyor ve boost taban mucizesine inanamıyorsunuz. yakalasik bir 20 kilo daha verim o zaman da bir tık üstü olan ultraboosta geçiş sağlarım diye düşünüyorum
hesabın var mı? giriş yap